Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Zipper

«123456789»

От днес започва работа новият паркинг до гарата във Варна
2014-07-01 08:15:48
Коментар: Престанете да хленчите ве, жалкари такива. Като няма паркинги - що няма паркинги, сега ви направиха - ама те пък са с пари. Като нямате два лева в джоба къде сте тръгнали с тея коли, а? Българина е царя на авантата, но това е на път да се промени и по-добре свиквайте от рано, щото като направят синята зона ще почнете да виете на умряло.
Руснак изпързаля банка с 0% лихва върху неограничени тегления от кредитна карта
2013-08-10 11:39:51
Коментар: Да не вземаш да се разплачеш, ахелой :-) Когато закона е направен да те тъпче, тогава идва съпротивата. Тея банки колко семейства са заробили, той тръгнал да ги съжалява....
Младежи с увреждания се гмуркат под вода във Варна
2013-08-07 12:43:52
Коментар: Варна мен, прав си ама до някъде.... Повечето водолазни бутилки наистина са пълни с пречистен сгъстен атмосферен въздух. Чистият кислород обаче не става за дишане, защото ще заспиш под водата. Водолазите които се спускат на големи дълбочини използват смес от няколко вида газове, която се нарича Нитрокс и е съставена от 78% азот, 21% кислород и 1% аргон. Има и други видове смеси - Trimix, Heliox, Triox и др. в които има и други газове, примерно хелий. Пропорциите могат да варират спрямо дълбочината на която ще се спускат.
Мотоциклетист блъсна човек на пешеходна пътека във Варна
2013-08-02 09:04:01
Коментар: А да ти е направило впечатление че в България никой не се движи с позволената скорост и по правилата?... Просто сме си такива бе хора, такъв ни е гена - все да сме по-хитрите и ако може да се заобиколи някое правило, то задължително се прави. И това е така заради самите закони - така са направени, че няма начин да си изряден от всякъде. Никой не може да ме убеди че спазва сляпо всяко правило, не и в БГ. Друг е въпроса че тея които слагат знаците по пътищата са олигофрени - не може по пътя за Златните примерно да има през 30 метра знак 50км/ч, просто е идиотско, съгласете се. Или да се тътриш с 50 покрай двете кули на 1км права отсечка с идеален асфалт - е ми просто трябва да си супер мърда за да караш така. Добрият шофьор трябва да преценява къде може да наруши безопасно, без да застраши никой. Не защитавам сляпо мотористите, има и големи тъпунгери сред нас, но просто прекалено много помия се излива и то някак автоматично, без да се види виновни ли сме или не, та затова се дразня.
Мотоциклетист блъсна човек на пешеходна пътека във Варна
2013-08-01 17:38:32
Коментар: Произшествията с коли са в пъти повече от тези с мотори, обаче (заради журналистическите натъртвания на тази тема) народа като чуе "моторист" и се почва едно люто кълнене и предложения за изгаряне на клада та ум да ти зайде. port пък забрана за внос на мотори иска хахаха. Абе я си гледайте живота бе, разбирковци, тръгнали наказания да раздават вече. Да спрете произшествията по улиците е като да спрете гората да се разлиства, не го ли осъзнавате. И смъртно наказание да има за превишена скорост, пак ще е същото, точка по въпроса. И аз искам света да е перфектен ама не е...

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook