Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Amato

«12345»

Хаос в трафика край Морско училище заради ремонт на ул. "Никола Вапцаров"
2013-12-09 14:52:25
Коментар: Хора,повече от 2 седмици подготвят този ремонт,цялата улица е нарязана,има отстрани огромни траби,които е следователно да се използват за ремонт.Но да.щеше да е хубаво да се сложат табели още на кръстовището ;)
Днес грейват лампичките на градската елха във Варна
2013-12-06 11:39:41
Коментар: Светлините по улиците работят от няколко дена,нищо нова.Кога ще заприличаме на ГОЛЕМИТЕ И ХУБАВИ ГРАДОВЕ?Кога ще ни дават по телевизията както София и Бургас? Кога ще има оправи НОВИЯ кмет улиците? Кога ще реши проблема със задръстванията? Или сега е зает да лапа като предишните градо управници!
Кучешка площадка или място за игра на децата ни в Морската градина
2013-05-07 16:03:02
Коментар: Майките се оплакват,че било опасно за децата им.Щели да се изплашат от кучетата и да имат страх,а те самите им го втълпяват с думите:"Ако не слушаш това куче ще те ухапе" или "Не се доближавай,че ще ти захапе ръката".Нужно ли е предварително да зараждаш страха в него,питам аз? Имам куче средна порода(Бигъл).Не минава и ден покрай не минават родители,които пушат цигари и говорят по телефоните си, докато аз се опитвам да обясня на невъзпитаните им децата да не дърпат кучето ми за опашката или да не размахват пърчка пред муцуната му.На кого да обясняваш?На майката пушеща до детето си или на детето,което се опитва да натика пръчка в муцунката на кучето ми?Къде е мястото на хората с кучетата?Цялата морска градина няма една пейка свободна.С цялата си наглост предната седмица една и съща майка всеки ден идва на полянката под Пантеона с новороденото си дете и започва да кърми.И то в присъствието на поне 5 големи кучета и още 10 малки!Какво е това ми кажете.Кажете ми това какво е ?Онзи ден минаваме с моето куче с нашийник и на повод да видим какво е развитие то одобрената от Община Варна полянка и какво да видя:оградата на полянката намачката на места дори срязана.По средата на полянката 2 майки с колички си опънали чаршафи и седнали да кърмят новородените си деца.А около тях бягат други малчогани,които се качили на бесетката и опитват да изкъртят всичко.Какво е това ? Кой нормален човек ще влезе в оградена поляка с надпис "Кучешка поляна" ще си пусне децата и ще започне на кърми? Какво е това?

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook