Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nqkoi_Vn

«123456789»

Нагъл шофьор се разходи с кола в Морската градина във Варна
2016-03-19 00:07:08
Коментар: само градската винетка ще ги оправи тия свикнали на беззаконие "граждани" от селски тип, до вчера на каруца днес с кола и в големия град дай да се покажем "Булгар Булгар" :) Градска винетка за коли с различна регистрация за централната ОБШИРНА част. Нека пак да си правят зулумите, но поне да са платили преди това за тях! Стига са цапали НАШИТЕ УЛИЦИ!
Генерален план вкарва в ред организацията на движение във Варна
2015-12-10 01:43:50
Коментар: Има няколко ключови кръстовища в града които трябва да се помислят! Струга и Цар Освободител където е най-критичното. Връзката между Сливница и Цар Освободител и ключа към спокойна Варна. Стига сте мрънкали за трафика, а това че нямате къде да паркирате... Без да обидя някой от хората които тук си изкарват хляба... И тяхната не е лесна ама ... Бъдете по толерантни на пътя мислете къде отивате и къде ще завивате, НЕ КАРАЙТЕ САМО В ЛЯВА ЛЕНТА С 20 км/час ТУК НЕ Е МЕГДАНА НА СЕЛО. И тук във Варна ние не спирахме по тротоарите и не мислете,че искаме да е така. Просто от ВАС няма къде!!!!
Генерален план вкарва в ред организацията на движение във Варна
2015-12-10 01:33:54
Коментар: Абе хора, капацитети всякакви, и други без да обиждам някой... Карам по 150-200км. на ден в града, а не съм такси това ми коства работата. Не се оплаквам, не мрънкам, старая се да съм толерантен на пътя до колкото ми позволяват нервите. Стига сте мрънкали,че града е задръстен. Стига. Да има тапи по пикови часове но къде по светофарите чакате повече от 3-4 минути и не минавате за повече от 2 светофара. хйаде спрете се. Някой от тук компетентните карал ли е в София? Тук се прибираш до вкъщи за не повече от 15-16 минути стига да знаеш от къде да минеш и в 18:20 вече си почти като на магистрала.
Заради огромна задлъжнялост в енергетиката страната ни е заплашена от режим на тока
2015-11-10 12:22:45
Коментар: Трябва г-н костов който подписа договорите на американските централи за бъде съден на доживотен затвор,защото сега нек им изкупува 100% от тока който даже не е произвефен на цени по високи от за крайния потребител. Честито българи! тока в следващите 25 години няма да има промяна.
Режат 20-те заплати при пенсия на военни и полицаи
2015-08-17 13:47:04
Коментар: Някой замисля ли се , че повечето от тия хора работещи в МВР се занимават с най-голямата измет която вие отбягвате умишлено. Някой замисля ли се, чр да благините не са случайни и когато вие спите спикойно в къщи тези хора рискуват живота си за вас. Всрки може да се пробва да стане полицай или военен всеки, но не всеки ще издържи да се държат с него както си искат всякакви ненаказани лекета защото в тая държава нямаме закони които да ги защитават тях самите а камо ли вас. Какво очаквате като никой не им е зад гърба. Пълна пародия на държава... така че не 20 а 40 да им дават малко им е тези хора повечето нямат семейства,нямат личен живот всичко им е свързано само с рабитата им да са до вас 24 часа.

«123456789»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook