Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Joro Trifonov

«456789101112»

80 милиона за кръстовища на две нива разтоварват трафика във Варна (снимки)
2017-08-07 16:21:52
Коментар: Всичко хубаво се случва по време на ГЕРБ - ДА ама НЕ. Крайезерния път ,бул . Христо Смирненски ,разширение на кръстовища се случиха преди това - така наречената северна локална на бул.Васил Левски -пробива и още други проекти . А относно новите проекти както са показани ще се получи едно голямо задръстване по Владислав Варненчик и Сливница . Необходима е малко скромност от управляващите , а от медиите да контролират ,критикуват и информират , а не да възхваляват премиера-Слънце и кмета обиращ лаври на готови проекти .
Нови лампи осветяват централни и квартални улички във Варна
2017-08-02 10:23:08
Коментар: Всичко това е хубаво , но явно има някой малоумник в Общината , В Енерго про или в поддържането на това осветление ,защото осветлението работи на принципа " тука има-тука нема " . Поразходете се сутрин или вечер и ще видите това явление господа от медиите !Във моя прекрасен град има много хубави неща , но почти винаги лицето чисто ,задните части мръсни - и вместо г-н Кмета да се хвали в медиите и те да му пригласят , по добре да се решат такива лоши практики .
Изграждането на над 25 км. от магистрала „Хемус“ стартира тази година
2017-06-17 20:28:28
Коментар: Няколко забележки към статията - 1. Отсечката от Ябланица до Боаза е в процес на решения на ВАС .2.За другата от Белокопитово до Буховци все още няма решение на КЗК ,след това ще има обжалване пред ВАС ,така че тази година да ,ама не. 3. Какви са тези повторения - или министъра не знае какво говори,или репортера не е разбрал какво казва министъра ,или оператора написал статията не е в час . Справка -КЗК означава Комисия за защита на конкуренцията , а ВАС - Върховен административен съд . Доуточнявам -източната отсечка е 16,5 км. ,а западната е 9 км. което е равно на 25 км.
Започва ремонт на пътя Варна-Добрич
2017-06-16 16:05:26
Коментар: На връщане към София да пътува от Варна до Бургас по магистрала "Черно море " ,за да види че такава не съществува и да вземе необходимите мерки !
От утре възстановяват движението по Аспарухов мост
2017-06-14 15:17:12
Коментар: Радостно е че има ремонт , но лицето чисто-задните части мръсни . Нито един подход или изход за основното трасе ,не е асфалтиран изцяло . Предлагам журналистите да обиколят подходите от и към моста в двете посоки и ще се убедят в това което пиша . Пътя е в дупки и накривен . Може би някой ще каже , хайде сега но тези които работят в КРЗ " ОДЕСОС " , във БУЛЯРД и Пристанището знаят за какво става дума .

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook