Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на GLS

«1234567»

Кирил Йорданов: Продължава кърпенето на малките улички
2011-06-23 11:31:50
Коментар: Улицата пред нашия блок след кърпенето е в по-лошо състояние от преди това. Преди поне дупките се виждаха и можеха да се заобиколят или евентуално да се мине по-бавно през тях. Сега са запълнени, но толкова некачествено и неравно, че може да ти се секне врата или да ти паднат пломбите. "Някой да знае дали през последните 20 години ,има улица във Варна асфалтирана цялата?" Ами май няма. А и как да има. Нали за да се преасфалтира цялата улица, трябва да се стартира процедура за обществена поръчка, да се направи търг и т.н Тогава може някоя от "нашите" фирми изпълнители да не спечели поръчката. Къде по-лесно е да се пише "авариен ремонт" и изпълнението да се даде на когото трябва. Жалко е такава богата община да има едни от най разбитите улици в държавата ...
Рибата отплува
2011-06-23 11:15:11
Коментар: "Рапанът е големия проблем на Нашето море" Не си прав. Големия проблем са хората. Много хубаво си го е казал рибаря: "Сега дъното е тиня, няма пясък, миди, камък", казва Коста. Според него всичко е изтралено и съсипано. "България е единствената държава, в която дъното на морето се трали, а рапанджийството е организиран и голям бизнес" и съответно контра аргумента на изкупвачите които лобират отново да де разреши дънното тралене: " Без улова на охлюви рибарите ще умрат от глад " защо ли ? .... рапаните се изкупуват на живо за Япония и Корея по 65-70 цента големите и по 25 цента малките под 65 грама.... Просто на бизнеса не му пука какво остава след траловете. Важното е "днес" да си изкараме парите. Какво ще стане утре не е важно.
Протест срещу новия законопроект за управление на отпадъците
2011-06-22 10:19:09
Коментар: мдааа, айде на бунт че секнаха паричките от крадените капаци на шахти и кабели
Магистратите "сътворили" правен абсурд по делото „Мануела”
2011-06-21 11:48:22
Коментар: " Така се получава със съдии буквоядци, които не виждат по-далеч, а може би и нямат право да видят по-далеч от сухия текст на закона." Според мен точно това трябва да правят съдиите, да се придържат към буквите на закона и да са безпристрастни. Друг е въпроса дали случая е такъв. Не съм правист и не мога да дам мнение, но определено аргументите на адвоката на Мануела не ме убедиха в правотата му.
Делфини и рапани унищожават рибата в Черно море
2011-06-21 11:22:20
Коментар: Моля оправете си заглавието. Досега не съм виждал рапан да напада риба

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook