Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на aleks

«12»

Учениците във Варна от понеделник пак на училище
2012-02-05 23:18:37
Коментар: Осъзнавам, че на НИКОЙ не му се ходи на училище ! Или по точно изразът е, че на НИКОЙ не му се учи, на доста хора им се ходи на училище, поради причината, че там са голяма част от приятелите, че там си правим кефа и се забавляваме. Но замислете се.. ДА наистина, кой би избрал да учи пред това да си излиза с приятели да се забавлява.. едва ли има такъв човек, но един ден ще решите да си подавате документите за работа някъде.. ако нямате свястно образование, ако не знаете 1 език, че вече и 2 се налага поне.. кой ще ви вземе ? Ако вие имате фирма бихте ли взели неквалифицирани работници?! Аз мисля, че не ! И аз съм 9ти клас и на мен ама ВЪОБЩЕ не ми се учи, но като се замисля, че един ден искам да имам работа, с която да се издържам мен и дай Боже семейството ми, с която децата ми няма да ги е срам да кажат, че майка им работи като еди си какво.. !! Просто.. ДА всеки иска ваканция, но за да може да си конкурентно способен с другите трябва да учим.. ! А като добавите факта, че сме от " ПРЕКРАСНАТА " България.. и това е в наш минус, защото целия свят ни знаят като ТОАЛЕТНА ;) се замислете шансовете ви за работа срещу англичаните, германците или друга народност !! Знам, че много хора ще кажат какво ми пука или нещо от сорта, но в момента повечето мама и тати им дават пари и те са okay, но когато пораснете и трябва вие да си изкарвате прехраната и се чудите как да си платите сметките или как да си купите нови обувки, защото тези са скъсани, а трябва да платите сумати други неща е хубаво да се замисляме ! :)
Училищата във Варна са добре отоплени
2012-01-30 13:47:21
Коментар: Ако на топло му казвате 18 човека от 20 ( като имате в предвид, че класа е от 30 човека ), които бяха в клас да стоят с якетата, шаловете, шапките и дори някой бяха с ръкавици - аз днеска бях с 2 чифта чорапи, клин върху него панталон, боди с дълъг ръкав ( поло ) върху него плетена блуза с униформата ми ( риза, жилетка ) отгоре якето и шал и шапка и цял ден стоях така в училище както и моите съученици и като се прибрах краката ми бяха студени ! Според мен това не е редно ;) Никой не очаква да изчистят пред блоковете или къщите ни, но не може да твърдят, че е почистено при положение, че днес поне 6 човека видях, които паднаха, защото леда стой ! И също така не може да твърдят, че има " РЕДОВЕН " градски транспорт, като аз съм чакала 40 минути на спирката да мине някакъв автобус и мина само 12-ка никакъв друг и се наложи да си хвана такси ;) ! И аз съм ЗА да се ходи на училище, защото е края на срока всеки има да оправя оценки после пък много материал наведнъж ни дават, но в такива условия не смятам, че е редно. Та ние имахме 6 часа в нито един не са ни изпитвали или да сме правили нещо смислено.
Варненските ученици се връщат в клас
2012-01-30 13:39:17
Коментар: uxmakexmexsmile, ако на топло му казваш 18 човека от 20 ( като имате в предвид, че класа е от 30 човека ), които бяха в клас да стоят с якетата, шаловете, шапките и дори някой бяха с ръкавици. Според мен това не е редно ;) ! Никой не очаква да изчистят пред блоковете или къщите ни, но не може да твърдят, че е почистено при положение, че днес поне 6 човека видях, които паднаха, защото леда стой ! И също така не може да твърдят, че има " РЕДОВЕН " градски транспорт, като аз съм чакала 40 минути на спирката да мине някакъв автобус и мина само 12-ка никакъв друг и се наложи да си хвана такси ;) ! И аз съм ЗА да се ходи на училище, защото е края на срока всеки има да оправя оценки после пък много материал наведнъж ни дават, но в такива условия не смятам, че е редно. Та ние имахме 6 часа в нито един не са ни изпитвали или да сме правили нещо смислено.

«12»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook