Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на POPA

«123456789»

Варненският кмет: Билетчето за автобус отива в историята
2015-03-14 07:27:00
Коментар: Няма да има безработни! Майката на един приятел е кондукторка в Градски транспорт, общо били 200 и няколко човека и щели да ги направят контрольори, защото каквато и система а има, опити за тарикатлъци винаги ще има. Иначе за система БРАВО, модерна работа, на модерен градски транспорт.
Осъденият варненски журналист: Полицай ми удари шамар
2015-03-14 07:13:27
Коментар: "Казах му, че е чобанин, селяндур и му теглих една майна." Някакъв пендел, дето не носи на алкохол, се е напил до козирката, почнал е да пада и да става в заведението, дошли са полицай и линейка, както си му е реда (въпреки, че тази линейка, можеше да спасява човешки живот някъде, където точно в този момент има нужда), мъртво-пияният пендел бил агресивен и теглил по една на полицайте. Според мен 6 месеца условна присъда и глоба... са адекватно наказание в случая, друг е въпроса, че ако бях на мястото на полицая, щях с шамари да го отрезвя журналистчето. "Морето" му отделили статия и голямо интервю, като на някаква голяма личност, превърнала се в мъченик.... я малко по сериозно.
Вече е готов новият тротоар на ул. „Антим I“ във Варна
2015-03-12 19:51:48
Коментар: Халтави ти мозъка, работя в непосредствена близост до Уникредит Булбанк, като сляза на спирка "Нептун" и вървя надолу... минавам точно там и няма никакво халтавене. Днеска минах два пъти, перфектна работа. Даже имам лична история по този тротоар. Един ден закъснявах за работа и се бях затичал по старият тротоар, и стъпах на криво... една седмица бях с подут глезен, така че лично съм благодарен за този тротоар.
Тази година ремонтират 7 варненски булеварда
2015-03-12 07:30:27
Коментар: Този кмет дойде за година и няколко месеца мандат, каквото и когато да го направи се пада преди избори. Dekito, какво искаш, като е за година и нещо, да си стои и нищо да не прави ли, че тъпи хейтъри да не коментират, че само преди избори се прави нещо?!? RockNRoll, нека да се копае, щом се копае, значи че нещо се прави и ще е в плюс на града. Не те знам дали помниш и дали си обръщал внимание, но преди време в Бургас беше същото, две години целият град се копаеше и къртеше и сега е "Най доброто място за живеене", а на Варна ни остана само табелата от 2007г. Бургас случиха на кмет и берат плодовете, според мен и ние във Варна случихме на кмет, и след време ще берем плодовете. Предпочитам всичко да се изкърти и да се направи за две години, с риск на някой да му е неудобно и грозно, отколкото да чакам нещо да се случи 12 години, както цеше при Киро.
Мъж задигна тротоарни плочки от ключов булевард във Варна (видео и снимки)
2015-03-12 07:13:14
Коментар: Полицията да издири и задържи този БОКЛУК! Нека да му се нналожи и финансово наказание, една глобичка за 5000лв, да видим дали ще краде пак. Едно обвинение да му се повдигне за кражба и да полежи месец - два в ареста. Robyst, остави за секунда банкнотите, които броиш за коментарите си и обърни внимание, че човека краде чисто новите плочки!

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 2.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook