Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Makaveli

«123456»

Данъчните върнаха клиент със 7 килограма стотинки
2012-11-11 17:01:29
Коментар: Най-лесно е да се плюе слабия..то с 40лв билет за София не може да си земе .. На улицата е същото ..всички си разбиваме колите в кратерите по улиците ..всички виждаме като закърпят тез изрязани правоъгълници как никога не са изравнени .. Така де и на фона на всичко това никой не прави нищо освен да псува колегата шофиор ..който всъщност е на същото положение като всички нас
Данъчните върнаха клиент със 7 килограма стотинки
2012-11-11 16:57:32
Коментар: нико911.. не си добре да знаеш.. дори човека нарочно да ги е правил на монети има право да ги даде..не е отишал със злато или сребро и да иска да плати така.. Това са пари .. ако беше циганин това ..щеше да осъди банката... или самата държава ,за това че не е защитила правата му... Аз ако имах монети бих им изсипал и 20 кила .. даже ще оставя 5 стотинки по-малко и ще кажа да ги брои 5 пъти и накрая ще дам още 5 стотинки .. Как може да защитатавате тез вмирисани банки ?!
Младеж се преби, падна от третия етаж в Свободния университет
2012-10-30 08:29:30
Коментар: На път с предимство слагат легнали полицаи ..на места където едва ли ще тръгне да пресича някой.. 2-ро .. нали се сещате ,че като изчакаш 5-6 пъти да мине червеното... трябва да наваксаш..Не се правете на много големи разбирачи.. в белите държави хората са направили светофарите да правят зелена вълна когато се движиш с определена (нормална) скорост.. Тука така са направени ,че тъкмо минаваш единия светофар който е светнал зелено току що .. и светофара на 50 метра от него светва червено.. малоумщина ..А това на какви места са сложени легналите няма да коментирам..
Разкопаха „европейския” „Ген. Колев”
2012-10-23 22:14:57
Коментар: Comoros1111 наистина се радвам ,че не си останал ощетен и са ти покрили ремонта ..но поне наистина да ги бяха взели от виновниците и управляващите .. а сега са ги взели пак от тебе и мене :)
Нов кредит за варненци: „За да свържеш двата края”
2012-10-06 18:18:19
Коментар: Очакваме с нетърпение следващата статия от серията.. Може да е нещо от сорта " Как да направим някой лев като дилър " .. или нови секс услуги " Плати и чукни " Абе само така ..образовайте народа :)

«123456»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook