Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

158 гола в поредния кръг на АМФЛ - Варна

Вторник, 9 Април 2024 13:06
Източник: Moreto.net   
Сн.: АМФЛ - Варна
Пореден кръг със сериозна резултатност имаше през миналата седмица в Аматьорската минифутболна лига - Варна. В 19-те срещи паднаха цели 158 гола. Ето какво се случи в четирите първенства:

Premier лига

Порто iCard би убедително с 9:3 ФК Валекс в Premier лига на АМФЛ-Варна. Коцето се отчете с хеттрик, Симеонов отбеляза два гола и бе избран за Играч на мача, а по един добавиха Кмета, Пецата, Iniesta и Младенов. За съперника реализираха Петров, Костов и Iniesta (автогол).

МФК Балерини победи с 3:1 Fullmax. Владо Мирчев заби два гола за успеха и стана Играч на мача, а веднъж точен бе Игнатовски, докато за съперника се разписа Иванов.

МФК Монтана надигра с 2:0 АМФК Лудата Банда. Попаденията бяха дело на Каменов и Неджет, който бе определен за №1 в срещата.

МФК Тича разгроми с 9:0 МФК Черно море. Стефанов изригна с пет гола, а останалите бяха дело на Ник, Старшината, Ванко и Петров, докато вратарят Димчев бе избран за MVP заради запазването на "чиста" мрежа.

Win 1

Атлетик Провадия се справи с 3:1 срещу Скрита Сила (Мъдрево) в Win 1 и излезе начело във временното класиране, изпреварвайки с една точка WINBET, който обаче е с мач по-малко. Два пъти за успеха вкара Георгиев, Руфи порази собствената си врата, а за "силата" се разписа Георгиев. Играч на мача стана Станчев.

АФК Албион постигна втора поредна и общо седма победа в първенството, след като надигра с 6:3 Вино и Мезе. Панайотов заби два гола и стана Играч на мача, също с толкова се отчете Николов, а Николаев и Янков отбелязаха по веднъж за успеха. За съперника реализираха Цветков, Ангелов и Вълев.

The Unity надигра със 7:3 Спейс Тийм. По два пъти се разписаха Чолак (избран за №1 в двубоя) и Милков, а по веднъж - Подолчук, Пенев и KIKO. За "космонавтите" вкараха Букоев, GALE и Подолчук (автогол).

МФК Пекарни Чочо излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно, след като изоставаше с 1:2 седем минути преди края на двубоя. Николов (избран за №1 в двубоя), Алексиев и Илиев вкараха за "пекарите", а за "орлите" - Панайотов и Димитров.

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда вече е с 16 победи от 16 срещи в Win 2, като в този кръг би убедително с 6:1 МФК Монтана. Абил блесна с хеттрик, грабвайки приза за MVP, а останалите попадения бяха дело на Русев, Ицо и Мишо. За тима от северозапада се разписа Миланов.

Фермополис надделя над iGaming с 5:2. Петков заби с хеттрик, който му донесе званието MVP, а остаталите бяха дело на Николаев и Йорданов. За "геймърите" отбеляза Калоянов.

Digital United надигра убедително с 4:0 МФК Тича 2. Wild бе над всички и го определиха за №1 в срещата заради хеттрика си, като веднъж се разписа и Хюсню.

Red Partners надделя над Castalia с 8:3. Момчилов стана Играч на мача след хеттрика, която вкара, а останалите реализатори бяха Костадинов (2), ГЕНАТА, Тео и Стойков. Весо, Палеолов и Г.Ников отбелязаха за съперника.

ФК Фратрия се справи без проблеми с FC DJIEN - 6:1. Левченко вкара два гола, а останалите бяха дело на Пейчев, Базан, Гена и Вълчев. За загубилия тим се разписа Арнаудов. За №1 в двубоя бе определен Кондрюк.

МФК Импакт Варна победи с 8:5 Дебелият балет. По три пъти се разписаха Станчев и Карамишев, който стана Играч на мача, а по веднъж - Ахмад Ясин и Станчев. За "балета" реализираха Стайков (2), Йосифов (2) и Десо.

Therma Village би с 3:2 Park the bus. Два гола вкара GAZZA, а Джелепов добави един, докато за №1 бе определен съотборникът им Резвов. За "автобусите" точни бяха Вълев и Киров.

Win 3

Date Palm постигна победа №16 в Win 3, след като в 21-ия кръг би с 8:4 третия тим на АМФК Лудата Банда. Диремсзян и Марков се отчетоха с по един хеттрик, като първият от двамата бе определен за MVP. Дежурните си голове реализираха Журналиста и Батман. За "бандата" отбелязаха яни, Павката, Добрев и Ропанов (автогол).

FC Inazuma е на три точки от лидера, но и с мач по-малко, след успех с 10:3 над Castalia. С хеттрик блесна Радев, по два пъти вкараха Вълчев и Велев, който стана Играч №1, а по веднъж - Стоев, Симбата и Стас. За загубилия тим попаденията бяха дело на Василев, Малчев и Колев.

Третият в таблицата МФК Феникс разби с 13:2 Supporters United FC. Деменьтьев избухна с пет гола и заслужи званието Играч на мача, Златев се отчете с хеттрик, по два пъти реализираха Пасков и Данков, а Александров порази собствената си мрежа. Той отбеляза и попаденията за своя тим.

ФК Ченге постигна втора поредна и общо девета победа, надделявайки с 5:4 срещу Пластхим (Аксаково). Добрев блесна с хеттрик, заради което стана №1 в срещата, а другите два гола бяха дело на Горанов. За аксаковци вкараха Игнатов (3) и Иванов.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини - Спорт
Анди Мъри няма да участва на турнира в Мадрид
Събота, 20 Април 2024 15:25
Британският тенисист Анди Мъри няма да участва на турнира в Мадрид, който започва на 24 април. 36-годишният британец ще бъде заменен от аржентинеца Педро Качин. На турнир в Маями Мъри скъса връзки на...
Отбори от 20 държави се впускат в турнир по петанк край Варна
Петък, 19 Април 2024 16:11
Над 120 играчи от 20 държави пристигат в курорта „Св.Св.Константин и Елена“ край Варна за Международния турнир по петанк. Любимата игра на французите, която е завладяла целия свят, ще очаква симпатизанти...
Варна ще приеме две големи събития по плажен хандбал през юли
Четвъртък, 18 Април 2024 14:23
През юли Варна ще приеме две последователни големи събития, в които ще вземат участие общо 56 отбора от 20 държави на Стария континент. Първото е Европейското първенство за юноши и девойки до 16 години...
Местят градското дерби при ветераните на СК "Локомотив"
Четвъртък, 18 Април 2024 11:10
Градското дерби при ветераните между ФК "Спартак" (Варна) и "Черно море" ще се проведе днес от 18.00 ч. Поради тежката метеорологична обстановка двубоят ще се изиграе на изкуствения терен "Живко Господинов"...
След 90 хода Салимова допусна нова загуба в Турнира на претендентките
Четвъртък, 18 Април 2024 08:02
След 90 хода и над 5 часа игра Нургюл Салимова загуби партията си от 11-ия кръг на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто. Българката не успя да се противопостави ефективно...
Живомир Добрев, „Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Сряда, 17 Април 2024 13:46
България бе в една от най-силните групи за евроквалификациите за предстоящия шампионат на Стария континент по водна топка U 19. Радвам се, че предвид играта, която показахме в последната квалификация...
Градско дерби при ветераните тази седмица
Вторник, 16 Април 2024 10:24
Градско дерби между ФК "Спартак" (Варна) и "Черно море" предстои тази седмица. Двубоят от републиканското първенство за ветерани ще се проведе в четвъртък, 18 април, от 18.00 ч. на стадион "Спартак",...
Нургюл Салимова претърпя второ поражение
Вторник, 16 Април 2024 07:48
Нургюл Салимова претърпя второ поражение на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат от индийката Вайшали Рамешбабу. Загубата дойде след 88 хода и близо шест часа игра, бе много неприятна...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Всички теми
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Най-четено от Спорт 1 2 3
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook