Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

GRAND MALL започва 2020 с мащабно обновяване за своя 10-и рожден ден

Лидерът сред варненските молове подписа нов дългосрочен договор с марките Stradivarius и Pull&Bear.

Вторник, 28 Януари 2020 11:02
Източник: Moreto.net   
В очакване на своята 10-а годишнина, която ще отпразнува в края на май 2020 г., най-големият търговски център във Варна - Grаnd Mall затвърждава статута си на лидер сред моловете в морската столица и на най-големия и успешен комплекс извън София. Молът ще посрещне своя рожден ден с мащабно обновяване, първият етап на който вече завърши през 2019 г. Тогава отвориха врати първите в града магизини на BOSS и G-Star, както и заведения на KFC, Hesburger и Pizza Lab.



В модерен стил беше преобразен обширният food court – популярната зона за хранене, която със своите 1670 седящи места в 3 ресторанта и 15 ресторанта за бързо хранене е една от големите у нас. Вторият етап на обновяването започва сега и неговата цел е в началото на сезона, когато търговският център ще закръгли първото си десетилетие, той да посрещне своите многобройни посетители с още нови брандове и с обновени ключови магазини на световни модни марки.



„Годишнината е повод на направим равносметка на изминалите 10 години – споделя директорът на комплекса Иво Генов. – През тях ние продължихме да развиваме качествения микс от брандове и забавления, и обогатихме мащабните търговски акции, в които Grand Mall е пионер в България. Работихме активно да наложим мола и като туристическа дестинация за всички гости на курортите по нашето Черноморие. Но основните ни усилия във всяка от тези 10 години са насочени към най-ценния ни актив - доверието на нашите клиенти, на варненци и гостите на града. Те вече добре ни познават и за тях Grand Mall е предпочитаното място за търговия и за емоционални, увличащи, творчески срещи с културата за всички възрасти. Нашият търговски център се наложи като Модна дестинация Номер 1 край морето и това стана благодарение на непрекъснатото развиване на отношенията ни с наемателите – представители на световни и български марки и на сърцатата работа на нашия мениджърски екип.“

Нови дългосрочни договори с ключови наематели

Успешната връзка на търговския център с неговите ключови наематели продължава. Grand Mall затвърди позицията си на стратегически партньор на Inditex Group за Варна. В първите дни на 2020 договорите с марките на групата - Stradivarius и Pull&Bear бяха продължени за нов дългосрочен период. Така до новия магазин на бранда Bershka ще отворят и разширените магазини на Stradivarius and Pull&Bear, които ще посрещнат летния сезон с напълно обновени визии. Другите брандове на групата - Zara, Massimo Dutti и Oysho - подновиха своите дългосрочни договори през 2018 г., а Bershka през 2019.

Обновяват се над 3 700 кв. м търговски площи

Първата половина на годината ще донесе пълна трансформация на редица магазини, които ще бъдат разположени на нови локации и ще обновят своите концепции. Сред тях са Pull&Bear, Stradivarius, големите магазини за обувки Deichmann и Humanic, оптиките Vision Express и Оpticlasa, Samsonite, Сarnival Kids, Рompea и Rosini.



Нови брандове влизат в Grand Mall в навечерието на 10-ия рожден ден

Porsche отвори шоурум под покрива на търговския център в края на 2019 г. Началото на летния сезон, когато търговският център ще празнува своя 10-и рожден ден, ще даде старта на знакови нови обекти. Сред тях са мултибранд магазинът Herry и монобранд магазина на Puma. Grand Optics & Zeiss Center ще влезе с напълно нова концепция. А дамите ще бъдат сюрпризирани от първия във Варна магазин на Body shop - легендарната марка на Анита Родик.



Посетителите също празнуват - Модата лети!

Търговският център ще сподели празника със своите посетители. Всеки от тях, който направи покупка за минимум 35 лв. и отговаря на условията, ще може да се включи в Играта „Модата лети!“, организирана с партньорството на Bulgaria Air, ChartAir и Tavex. Така 10 щастливци ще летят до световна модна дестинация за 10-годишнината на най-големия търговски център във Варна. Пазарувайте, донесете своя касов бон на Информационния щанд и опитайте шанса си да полетите до Тел Авив, Истанбул, Милано, Виена или Париж!

Подробности търсете в сайта на Grand Mall www.grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/.

Харесайте страницата, за да научавате първи за новите кампании и промоции.





Grand Mall е сред най-големите и най-посещавани търговски центрове в България и лидер на пазара във Варна. Над 220 търговски обекта посрещат своите клиенти на повече от 52 000 кв.м. площ. Удобство за посетителите осигуряват 1 750 паркоместа, разположени на 2 подземни и 5 надземни нива.

Уникалното местоположение на Grand Mall в централната част на града, с бърз достъп от Летище Варна, Централна автогара, ЖП гара и основните забележителности на Варна, улеснява многобройните му посетители, които годишно надвишават 8 000 000 души.

Съчетавайки голямо разнообразие от водещи международни и местни модни марки, обекти, предлагащи стоки за дома, атрактивни зони за развлечение и уникална селекция от заведения за бързо хранене и ресторанти, разположени в модерна обстановка, Grand Mall заема лидерската позиция и е притегателна дестинация за жителите и гостите на града.

Единствено в Grand Mall клиентите могат да открият под един покрив световни марки като Zara, H&M, LC Waikiki, Reserved, BOSS, Replay, G-Star, Elizabetta Franchi, Massimo Dutti, Tom Tailor, US Polo, Bugatti, Mason’s, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Mohito, Terranova, Calliope, Deichmann, Humanic, Camper, Timberland, Intersport, Sport Vision, Adidas, Nike, Under Armour, Douglas, dm, Swarovski, Pandora. Представени са и марки като Andrews, Teodor, Carducci, Pierlucci, Daphne, Bobo Zander и много други.

Сред ключовите наематели в мола са и супремаркет BulMag, Technomarket, Jysk, Hippoland и Pepco.

Зоната за развлечения включва кинокомплекс Арена с 9 салона, сред които уникалната по рода си IMAX зала, и обособената на над 2000 кв.м зона за атракции от веригата Playground - най-големият детски център във Варна.

В обновена модерна обстановка клиентите на търговския център могат да се насладят на голямо разнообразие от кухни, предлагани в обектите на  McDonalds, KFC, SubWay, Pizza Lab, Hesburger, BMS Българска кухня, Ola, Market, Thang Long, Sushi, Chiken King, LeChef, Рибарница Nemo и SoFresh. Ресторантите Massa Kitchen и Godzila, и кафе-сладкарница Marmalad  са предпочитано място за ценителите на добрата кухня и атрактивния интериор.  

В Grand Mall се намира и уникалният за България Ретро Музей, чиято експозиция се разполага на близо 4000 кв.м. В нея най-ярко се откроява колекцията автомобили от епохата 1945-1989 и восъчните фигури на извести личности.



Информационна кампания

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Борисов към Радев: Не назначавайте за служебен премиер Росен Желязков или Димитър Главчев!
Четвъртък, 28 Март 2024 12:34
Президентът Румен Радев да не избира са служебен премиер председателят на Народното събрание Росен Желязков или Димитър Главчев. Такава молба отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към президента Радев. "Просто...
Какво ще се случи със салона на СУ „Найден Геров“ във Варна?
Четвъртък, 28 Март 2024 12:21
Община Варна все още очаква да й бъде прехвърлена от държавата собствеността върху салона на СУ „Найден Геров“, за да може да завърши строителството му. Това каза зам.-кметът Диан Иванов на сесия на Общински...
Украинските сили свалиха 26 руски дрона през изминалата нощ
Четвъртък, 28 Март 2024 12:08
Украинските сили са свалили 26 от 28 атакуващи дрона, изстреляни през нощта от Русия, съобщи армията на Киев. Произведените в Иран безпилотни самолети са били унищожени над части от източна, южна и югоизточна...
Гледаме продължението на „Светкавици“ на Радивое Андрич - София филм фест във Варна
Четвъртък, 28 Март 2024 11:52
Любимецът на българската публика ще представи продължението на своя хит „Светкавици“ днес (28-ми март) от 20:00 ч. в зала 2 на Фестивален и Конгресен Център Варна като част от програмата на София филм...
Румъния започва да издава шенгенски визи на руснаци
Четвъртък, 28 Март 2024 11:38
От 31 март руските граждани ще могат да кандидатстват за шенгенски визи, издавани от Румъния. Това съобщи ТАСС в четвъртък, позовавайки се на посолството на Румъния в Москва. "Румъния ще издава единни...
Над 2000 души във Варна са поискали да бъдат вписани като хазартно уязвими
Четвъртък, 28 Март 2024 11:26
Близо 2000 граждани са подали заявление за вписване регистъра на уязвимите лица за по-малко от месец - от началото на март до момента. Над 8 100 са заявили желанието си да ограничат достъпа си до хазартни...
ИТН върнаха мандата. Радев започва срещи с потенциалните министър-председатели (видео)
Четвъртък, 28 Март 2024 11:11
Президентът Румен Радев връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на ПГ на "Има такъв народ". "Реших да връча третия мандат на вашата парламентарна група, най-малката, защото винаги...
Книгата "Две личности-един идеал" представят във Варна
Четвъртък, 28 Март 2024 11:04
На 29 март 2024 г. от 17.30 ч. в Музея на Възраждането – Варна ще се състои представянето на книгата "Две личности-един идеал". Неин автор е Симеон Кулиш – историк, научен секретар на Тракийски научен...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook