Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Защо прополисът е толкова полезен за тялото? Има ли го в Ставния гел Artrovex?

Петък, 22 Ноември 2019 09:52
Източник: Moreto.net   
Artrovex е натурален гел с екстракт от мазнина на акула и прополис. Негов производител е украинската компания “Гранада” ООД. Нейните био-козметични изделия са популярни в големите европейски пазари, както и в Русия и прибалтийските държави. Потребителите, пишещи във форумите на тези страни, споделят положителни отзиви и мнения за изделията. Дори и клиентите коментари в нашенския BG Mamma не говорят за появата на неприятни странични ефекти или противопоказания. Те са настроени добре и отчитат хубави промени в състоянието си. А продуктите на “Гранада” ООД имат широк спектър на приложение. Някои са предназначени за ревитализиране на младежкия облик на кожата на лицето. Други имат позитивен интимен характер. Фирмата разполага и с голям брой успешни средства за вталяване.

Гел Артровекс има био-състав за повече ставна мобилност и подвижност. Той се поръчва на най-достъпна цена чрез въвеждането на име и актуален телефонен номер в бланка на официалния уебсайт. В най-кратък срок, клиентът получава обаждане от оператор. Продуктът пък пристига в дискретна опаковка на желания адрес. Има опасност от попадане на фалшификат или имитиращо изделие при покупка от някой от онлайн търговските портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Ставният гел Artrovex, също така не е наличен и в аптеките. Ако желаете да се сдобиете с оригинала на средството за по-раздвижено ежедневие, подавайте заявка единствено през официалната уеб-страница.

А как всъщност са полезни пчелните продукти за здравето и имунитета? Могат ли да помогнат при налични възпаления на синовиалните тъкани, мускулатура и стави? Благоприятстват ли нормалната дневна физическа активност във всяка една възраст? Каква е ролята им в състава за свободно движения на ставите на гела Artrovex?

Продължете да четете до края на тази статия, ако искате да научите отговора.


Прополис (Пчелен Клей) – Как осигурява добра защита на ‘Града’ (Нашето Тяло)?

Прополисът може да бъде добър защитник на нашето тяло. Самото име на пчелния клей, както още е познат на всички, идва от старогръцкото πρόπολις (‘прополис’) и буквално преведено означава ‘защитник на града’. Тъй като още древните елини са познавали полезните му свойства, тази метафора е повече от добра. Пчелното изделие е богато на голям брой блоагоприятни за имунитета на организма вещества. Само някои от тях са витамините В1, В2, В6, А, С и Е, белтъчините, множество антиоксиданти и минерали.

Те придават на прополиса най-силните му качества. Нека видим кои са те:

• Противомикробно, антисептично, антимикотично и имуностимулиращо въздействие: Укрепва стените на капилярите, водейки до по-бързо зарастване на всякакъв вид рани. Пчелният клей може да забърза фагоцитозата, водейки до скоростното извеждане на чужди тела, бактерии и вируси от организма. Убива спорите и дрождите на гъбичките в ранната им яйцевидна фаза. Премахва възпаленията от ставните връзки.

• Богат на естествени летливи етерични масла. Може да олекоти или изцяло да спре развитието на определен вид вируси в организма. Сред тях попадат Staphylococcus, Salmonella, Streptococcus haemolyticus, Bacillus haemolyticus и Hepres simplex 1.

• Добър помощник при смущенията на храносмилателната система. Прополисът е бил предпочитан още от древните народи за добър имуностимулант. Благоприятства възстановяването от дихателни и ставни инфекции, смущения на нервната система и гинекологични оплаквания. Спомага за добрата работа на стомаха при язви, афти, гастрити, дисперсии и стоматити. Препоръчителен е при често наличие на кожни оплаквания и дразнения.

Как работи ставният крем Екастракт от акула и прополис Артровекс?

Натуралният гел с формула за по-активно ежедневие и ставна мобилност Artrovex е дело на производителя “Гранада” ООД. Био-козметичните изделия на компанията се отличават с високо качество. По-голямата част от каталога успя да спечели одобрението на онлайн клиентите. Налични са много положителни мнения и отзиви, споделени като коментари в онлайн форуми, подобни на BG Mamma. В почти нито един от тях не се споменават неприятни странични ефекти, алергични реакции или друг тип противопоказания. Това се отдава на неговият органичен състав, включващ био-екстракти. Теса хипоалергенни и имат способността да подсилят имунитета.

Ето и какво включва натуралната формула на ставния гел Artrovex:

• Екстракт на Омега-3 от Мазнината от Aкула: Спомага бързата регенерация на засегнатите синовиални тъкани. Успокоява болката при движение, спомага за бързото възстановяване и благорпиятства имунитета. Свежда до минимум амортизацията на ставите.

• Екстракт от Листа на Черен Оман: Наситен с алантонин, който отговаря за бързата ускорява регенерация на костната тъкан, нормализира кръвообращението и укрепва структурата на костите. Грижи се и за сухожилията и ставните връзки.

• Глюкозамин: Облекчава болки при физическа активност и благоприятства свободното движение на ставите.

• Хондроитин. Аналог на структурата на хрущялите в човешкото тяло. Стимулира синтеза на важни вещества, като хиалуроновата киселина.

• Екстракт от прополис: Мощен антисептичен, антибактериален и противогъбичен агент. Има добри имуномодуларни способности.

Какво да очакваме от гела с формула за подвижни стави Artrovex?

Приложението на гела за ставна динамика Artrovex се извършва 2 (два) пъти дневно. Продуктът за благоприятстване на активното движение на ставите затопля и успокоява зоната на апликация. А има и положително въздействие върху външния вид на дермата там.

А най-силните страни на гела с формула за по-подвижни стави Артровекс са следните:

• Спомага за успокояване на болката при движение и свободната активност на крайника;

• Благоприятства свободата на движение, редовната физическа дейност и дневния тонус;

• Подхранва синовиалните тъкани с полезни вещества, Бблагоприятствайки тяхното прочистване;

• Наличен на достъпна дена при поръчка през официалния уебсайт;

• Заявката за доставка на уеб-страницата е бърза и лесна.


Nota Bene! Липсата на оплаквания от противопоказания не ги прави невъзможни. Придържайте се към 9инструкциите за употреба, налични в търговската опаковка на ставния гел Artrovex.

Оригиналът на продукта за повече ставна мобилност Артровекс става най-лесно през официалния му уебсайт. Там клиентите могат да намерят и редовни промоционални намаления и оферти тип ‘Купи 2, Вземи 3’. Добре е клиентите да знаят, че цената мъу не се променя. Тя само се прекалкулира в отделните държави, ако има разлика в деноминацията на валутата. Стойността и е една и съща в Германия, Австрия, Италия, Испания, Гърция и България.

Останете Активни по Всяко Време!

Добрата физическа активност всеки ден спомага за поддържане на ставите в изправност. Освен това, благоприятства поддържането на здрава мускулатура и костна система. Хранете се здравословно и прилагайте натурални био-козметични продукти, за да нямате ставни оплаквания по-късно.

Накратко: Гелът с формула за по-добра ставна мобилност Artrovex благоприятства свободното движение. Той е подходящ за директна апликация върху кожата в зоната на оплакване. Потребителите също го харесват. Те споделят в своите мнения и коментари, че той работи по-добре от други алтернативи на дигиталния пазар.

Рекламна кампания

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Boney M Xperience идват за Фестивала на Цацата в Кранево
Четвъртък, 28 Март 2024 09:36
Любимият на малки и големи Фестивал на Цацата се завръща с атрактивна програма и богата кулинарна селекция, научи Moreto.net. Лятото ще дойде подобаващо с много музика, танци, игри, кулинарни демонстрации,...
Сигнал за бомба в Софийския университет
Четвъртък, 28 Март 2024 09:23
Сигнал за бомба е бил получен тази сутрин в Софийския университет "Свети Климент Охридски". Това потвърдиха за БНТ от МВР. Предприети са действия по процедура, каквито са предвидени при подобни случаи. Трима...
Страните от ЕС сключват твърдо споразумение за украинското зърно, което увеличава възможността за мита
Четвъртък, 28 Март 2024 09:09
Страните членки сключиха решаваща сделка за удължаване на свободната търговия с Украйна до юни 2025 г. Но резултатът от преговорите представлява втвърдена позиция в сравнение с каквато и да е солидарност,...
ЕК подготвя европейска диплома за висшето образование
Четвъртък, 28 Март 2024 08:51
Европейската комисия разработва планове за европейска диплома. За създаването европейска образователна степен Комисията представи три инициативи за напредък в транснационалното сътрудничество между...
Президентът Радев обяви на кого ще връчи третия мандат
Четвъртък, 28 Март 2024 08:39
Държавният глава Румен Радев ще връчи от 11.00 часа на „Дондуков“ 2 третия мандат за съставяне на правителство на парламентарната група на „Има такъв народ“, която да посочи кандидат за министър-председател. Държавният...
Новата сграда на Математическата гимназия в дневния ред на Общински съвет Варна
Четвъртък, 28 Март 2024 08:23
Редовното заседание на Общинския съвет във Варна ще се проведе днес от 10:00 часа в зала „Пленарна" на Община Варна. В предварителния дневен ред са включени 9 точки. Една от тях е продължаване на...
Практически уъркшоп за социално и емоционално изучаване ще се проведе във Варна
Вторник, 26 Март 2024 08:08
Уъркшоп посветен, на „Социално и Емоционално Изучаване“ – СЕИ), за учениците ще се проведе в началото на април във Варна. Събитието е планирано за 5 април, а домакин ще бъде хотел „Черно море“. Основен...
Любо Нейков в комедията "Натюрморт със затлъстял племенник" на 2 април във Варна
Понеделник, 25 Март 2024 08:04
ДТ "Сава Огнянов" ще представи премиерата на пиесата "Натюрморт със затлъстял племенник" от румънския драматург Йон Сапдару на 2 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Това съобщи...
Търси в новини:
345678910111213

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.5 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook