Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Стартира строежът на Жилищен комплекс „АЗИМУТ“ във Варна

Сряда, 24 Април 2019 08:25
Източник: Moreto.net   
С празничен водосвет и литургия, на 23 Април бе проведена Официална церемония по Първата копка на ЖК „Азимут“ на Варненския инвеститор – „Явор“ АД.

Официални гости бяха: Заместник Кметът на Община Варна – г-н Пейчо Пейчев и Кметът на Район „Младост” – г-н Христо Христов. На събитието присъстваха всички проектанти и бизнес партньори на инвеститора, както и собствениците на жилища в Комплекса.

Кръстникът инж. Павлин Николов, Председател на СД на „Явор“ АД и собственик на „Интерком Груп“ ООД, по традиция счупи бутилка шампанско в кофата на багера на изпълнителя на грубия строеж, след което официално бе направена първата копка и бе дадено началото на строителните работи. Строителството се очаква да приключи за около 16-18 месеца.



Новият луксозен жилищен комплекс „Азимут" се намира на бул. "Св. Св. Константин и Елена", на 900 м от центъра на ж.к. „Виница“ и на 1000 м от к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, до автобусна спирка Черноморец.

ЖК „Азимут“ е дело на архитект Наталия Никова и подбран екип от проектанти. Основното предимство на комплекса, освен красивата визия и качеството на изпълнението и вложените материали, е спиращата дъха морска панорама от кота терен.



Класическата средиземноморска визия на сградите, с внимателно подбрани архитектурни детайли, ще подсилят чувството за лукс, комфорт и висок стандарт на бъдещите собственици.



Жилищния комплекс се състои от две пететажни жилищни сгради, басейн с размери 10 на 16 метра с голяма зона за релакс и детска площадка, разположени в 5 дка богато озеленено дворно място.

Сграда ЮГ и сграда ИЗТОК са еднотипни с РЗП около 3000 кв.м всяка.



Всеки апартамент, независимо от етажа, разполага с просторна дневна, прекрасна морска панорама и обширна тераса.

Осигурени са достатъчен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните гости.

Към днешна дата са продадени над 60% от жилищата.



За всички, които желаят да закупят жилище от утвърдения инвеститор „Явор“ АД, могат да разгледат Сграда „МЛАДОСТ“ в едноименния квартал във Варна, която е разположена в дворно място с площ 5250 кв. м и е с общо РЗП 17400 кв. м., от които 13100 кв. м. – надземно.

Състои се от две жилищни секции, едната с два входа, съответно на осем и девет етажа, другата е на седем етажа с един вход, между тях е разположена административна сграда на шест етажа.

На партера на жилищната част има четири търговски помещения, предвидени за магазини, които са продадени. В сутеренното ниво ще има над 100 закрити паркоместа и 61 бр. изби. За удобство на всички живеещи и посетители са предвидени още 55 външни паркоместа.



На сайта на „Явор“ АД има изчерпателна информация за избраните материали и технологиите, които ще бъдат приложени в построяването на сградата. За пореден път „Явор“ АД ще докаже своя професионализъм и непримиримост към висотата на качеството.

Строителството на Сграда „МЛАДОСТ“ започна в края на миналата година и се очаква да приключи за около 18 месеца. Продадени са повече от 90% от жилищата. Към момента от 122 апартамента, за продажба са останали 11, като всички са с функционално разпределение и благоприятно изложение.



Скоро „Явор“ АД ще стартира три нови проекта: Луксозен жилищен комплекс от затворен тип, находящ се над к.к. „Слънчев ден“ в дъбова гора - 15 дка. Стъпката на застрояването ще бъде 4000 кв. м, с идеята да останат 11 декара дворно място и максимално да се запази дъбовата гора. Живеещите тук ще се радват на лукс и удобство сред натурална природа.

Другият проект е за луксозна четиринадесет етажна жилищна сграда с РЗП 14000 кв. м., която се намира във Варна, на бул. „Васил Левски“. В момента се работи по проектирането, като продажбите се очаква да започнат до три - четири месеца.

И най-новата придобивка на „Явор“ АД - 23 декара в Район „Младост“, с отлична локация. Намеренията са да се построят 38000 кв. м РЗП със стъпка 4000 кв. м, така, че да остане богато озеленено дворно място от 19 дка и много въздух и пространство спрямо околните сгради. Като за целта няма да се използва максималната възможност за застрояване. Продажбите са планирани да започнат през септември - октомври тази година.

Скоро ще бъдат изнесени подробности за тези проекти.

За „Явор“ АД

Компанията е добре познат инвеститор на пазара на недвижими имоти с над 15-годишен опит в строителството. Портфолиото на дружеството включва успешно изградени и реализирани девет жилищни сгради, две сгради с обществено предназначение и две новостроящи се, с общо РЗП 75300 кв. м.

Мотото на „Явор“ АД е „Създаваме дом и среда“.

Това се вижда във всички техни реализирани и новостроящи се проекти.

Явор АД

0877632020

office2@yavorad.com

www.yavorad.com



Информационна кампания

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини - Варна и Черноморие
Без ток във Варна и областта днес ще са...
Четвъртък, 28 Март 2024 06:48
Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия във Варна и областта, днес, 28 март, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: - от 12:00 ч. до 17:00 ч. - гр....
Прогноза за времето - 28 март
Четвъртък, 28 Март 2024 06:29
По Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има валежи от дъжд, на много места придружени с гръмотевици. Ще духа умерен и силен...
Над 550 варненски ученици са в дуална форма на обучение
Сряда, 27 Март 2024 18:25
Над 550 ученици от 8. до 12. клас от 5 професионални гимназии във Варна са в дуална система на образование. Учениците се обучават в различни професионални направления - химични продукти и технологии, машиностроене,...
„Невидимата нишка" - изложба на Стоилка Копаранова във Варна
Сряда, 27 Март 2024 17:23
Варненската галерия "Графит" представя „Невидимата нишка" - изложба пачуърк – картини и лампи на Стоилка Копаранова. Откриването е на 2 април (вторник) от 18:30 часа. Изложбата ще може да бъде разгледана...
Без ток във Варна и областта утре ще са...
Сряда, 27 Март 2024 16:56
Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия във Варна и областта, утре, 28 март, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: - от 12:00 ч. до 17:00 ч. - гр....
Община Варна дава 3,75 млн. лв. за озеленяване
Сряда, 27 Март 2024 16:30
Община Варна е сключила договори на стойност 3,75 млн. лв. за озеленяване в града. Това заяви кметът на Варна Благомир Коцев по време на среща с участието на всички фирми по озеленяване, които работят...
Как строеж завзе част от двора на училище във Варна?
Сряда, 27 Март 2024 15:23
Строеж на жилищен блок завзе част от училищен двор във Варна. Огражденията около строителните дейности буквално навлизат в имота на Първа езикова гимназия. Случващото се предизвика вълна от негативни реакции...
Облицоват фасадата на новата част от театралния филиал във Варна
Сряда, 27 Март 2024 14:58
Облицоват фасадата на пристроената част към филиала на театъра, видя репортер на Moreto.net. В допълнителната пристройка ще се помещават камерна зала, балетна зала, репетиционни, гримьорни. Благодарение...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Всички теми
 Най-четено от Варна и Черноморие 1 2 3
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook