Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Тест драйв на над 70 модела автомобила и големи отсъпки по време на Tourist Auto Show във Варна

Четвъртък, 26 Април 2018 16:20
Източник: Moreto.net   

Всички марки предлагат тест драйв и до 20% отстъпка на превозните средства по време на изложението
Сн.: Moreto.net
Изложението Tourist Auto Show във Варна вече посреща посетители на паркинга на „Метро“, предаде репортер на Moreto.net. Огромната площ, върху която са разположени над 70 модела превозни средства на 12 марки, сред които Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, Scania Touring, Ford, Hyundai, Opel, Audi, IVECO, VW, RENAULT & DACIA, Honda, Кемпер Laika, ще работи всеки ден до 29 април от 10.00 до 18.00 часа.



Официално откриване на събитието събра на едно място представители на бизнеса и туристически бранш в града и региона. Сред официалните гости бяха председателят на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите във Варненско Павлин Косев, както и шефът на общинската спортна дирекция Кристиян Димитров. Ивайло Жеглов, който е управител на фирмата, организираща изложението, сподели, че изключително много ценови изненади очакват посетителите, които ще имат възможност да направят и тест драйв на желания автомобил. Той напомни, че изложението се стреми да отговори на нуждите както на туристическия бранш, така и на масовия потребител. Затова представя не само леки коли, а и най-разнородни превозни средства като кемпери, автобуси, ванове, лодки и мотори.

Tourist Auto Show презентира във Варна пет модела, които до момента не са показвани в морския град. Сред тях са пикапът на Mercedes, както и Steed-6 и Haval на Great wall.

За повечето превозни средства се предлагат отстъпки, които се предоставят специално за изложението. Някои от тях достигат до 20%.



Сред най-атрактивните експонати на изложението е моделът Piaggio ape, който представлява напълно оборудвана подвижна кухня. Впечатление правят и кемперите на Laika, за които се предлагат опции както за покупка, така и за наемане.

> Кухня на три колела - хит на изложението Tourist Auto Show във Варна



Безспорно един от най-привлекателните модели за посетителите е новата Honda Civic от 2017. Колата впечатлява с революционния си дизайн. С възможностите, който предлага, далеч надминава класа си. Разполага с мощен безнинов двигател от 182 конски сили и автоматична скоростна кутия. Моделът е по-голям и широк от предшественика си. Освен това предлага по-комфортно возене заради многорамковото окачване отзад. Цените на модела започват от 38 900 лева. Всеки желаещ може да изпробва возилото по време на изложението.



Марката предлага още HR-V, който прави впечатление с практичността си и голямото пространство в багажника. Представлява изключително удобен градски кросовър с добра височина и с малка дължина от едва 4.20 метра.

Новото при CR-V е 1.6-дизеловият двигател на Хонда от ново поколение със 160 конски сили и 9-степенна автоматична скоростна кутия. Моделът разполага с голям багажник, много удобства и системи за сигурност.

За изложението Honda предлага отстъпки до 8500 лева в зависимост от модела и оборудването.



Посетителите на Tourist Auto Show ще могат да се полюбуват и на моторите на марката, а дори и да тестват някои от тях. Най-мощният е Africa twin от 2017 година. Разполага с 1000 кубика и 100 коня. Отстъпката, която се предлага за него, стига 1700 лева. Базовата цена на звяра е 24 700 лева. Интересът към мотора в Европа е изключително голям, което прави снабдяването с него трудно. Моделът е подходящ за водачи с повече опит, който знаят какво търсят. Перфектно решение е за дълго пътуване. Предшественикът му е от Рали дакар 1987 година. Това на практика е възродената легенда, която е напълно наново конструирана и представена пред аудиторията.



Новите модели на Great wall Steed-6 и Haval се представят за първи път пред варненска публика на изложение. Цените на първия модел започват от 39 990 лева, а на другия-от 45 хил. лева.



Богата гама от леки и лекотоварни автомобили представя и Ford. Сред експонатите е бестселърът в неговия сегмент- Ford Kuga, както и Ford Ranger. Ford Courier се предлага с 15 % отстъпка. Бусът Ford Custom, който побира девет човека и харчи 6 на сто, се предлага за под 50 хил. лева. Поръчките са толкова много, че заводите са на 3-сменен режим, споделя варненският дилър.

Ford Fiesta представя съвсем нова концепция. Интериорът вече е съобразен с по-атрактивната публика. Има по-голям обем и по-динамично поведение на пътя. Предлага 5-звездна сигурност. Разходът му варира около 4 на сто. По време на изложението за модела се предлага отстъпка от 8%.

Изложението Tourist Auto Show се намира на паркинга на МЕТРО Варна до 29 април от 10.00 до 18.00 часа.


Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Отпускат здравни и социални помощи на над 350 варненци
Днес, 28 Март 2024 14:13
Община Варна да отпусне социални помощи на 195 нуждаещи се варненци и помощи за лечение на 151 жители на Варна. Освен това 17 двойки да бъдат финансово подпомогнати за инвитро процедури, реши Общински...
МОН предлага да се заплаща такса за повторно явяване на матура
Днес, 28 Март 2024 14:01
Министерството на образованието и науката (МОН) предлага да се заплаща такса за повторното явяване на матура. Това става ясно от Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 11 от 2016 г....
Кирил Петков призова Радев да ускори назначаването на служебен кабинет
Днес, 28 Март 2024 13:48
Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков призова президента да ускори възможно най-много процедурата по назначаване на служебен кабинет, така че предсрочните парламентарни избори да съвпаднат...
Решено: Общината ще поиска отново от държавата двата имота за строежа на МГ
Днес, 28 Март 2024 13:36
Община Варна да прехвърли обратно на държавата двата придобити имота за строителството на сграда на МГ, а след това да ги поиска отново. Това реши Общинският съвет на днешното си заседание, предаде репортер...
От днес започва обработката на Морската градина срещу кърлежи
Днес, 28 Март 2024 13:24
От 28 март започва първата за годината обработка против кърлежи на терени с обществено значение във Варна. Дейностите се извършват от общинското предприятие „Дезинфекция, дезинсекция, дератизация“....
Радев започна срещите за служебен премиер
Днес, 28 Март 2024 13:13
Президентът Румен Радев проведе среща с председателя на 49-ото Народно събрание Росен Желязков, чийто пост е сред посочените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията във връзка с процедурата по назначаване на...
Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" на 29 юни във Варна
Днес, 28 Март 2024 12:59
Осем града и нов албум с единайсет нови песни !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? - това са предвидили музикантите за срещите си с публиката през юни и юли. Пилотният сингъл "Заедно сами" вече се завъртя в радио...
Xiaomi пуска първия си електрически автомобил
Днес, 28 Март 2024 12:46
Китайският производител на смартфони Xiaomi е готов да пусне първия си електрически автомобил и да започне да приема поръчки в четвъртък. Главният изпълнителен директор Лей Джун каза тази седмица, че...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook