Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Направиха първа копка на модерния комплекс - БРИЗ Панорама във Варна

Четвъртък, 27 Април 2017 09:00
Източник: Moreto.net   
Първа копка на модерния жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА бе направена във Варна. Свещеник отслужи водосвет, бяха осветени и камъни, които ще се положат в основите на комплекса. Той ще бъде завършен през юли 2018 година.

БРИЗ ПАНОРАМА предлага на своите клиенти жилища в един от най-новите и динамично развиващи се квартали на града. Районът е близо до Морската градина и курортните комплекси.

От терасите в жилищния комплекс ще се открива панорамна гледка към морето. В близост до БРИЗ ПАНОРАМА има училища и детски градини, болнични заведения, хипермаркети. Освен с автомобили, районът е достъпен чрез една автобусна и една тролейбусна линия. Предстои изграждане и на велоалея.

Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА ще бъде на 10 етажа с две сутеренни нива с изби, гаражи и закрити паркоместа и вътрешен двор с мултифункционално спортно игрище, беседка с барбекю и детска площадка.

Общият брой на апартаментите е 113, разположени в три секции: Вход 1 – 29 бр. апартаменти; Вход 2 – 51 бр. апартаменти; Вход 3 – 33 бр. апартаменти, като от тях 35 ще са двустайни (със ЗП от 49 кв. м до 56 кв. м), 64 тристайни (със ЗП от 70 кв. м. до 151 кв. м.) и 14 четиристайни (със ЗП от 111 кв. м. до 220 кв. м)

Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата, които включват 117 бр. закрити паркоместа, 3 бр. гаражи и 31 бр. изби. Всички изложения на апартаментите са благоприятни, като никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока чист Север.

Жилищната страда е с 2100 кв.м дворно с богато озеленяване и вътрешен двор без достъп на автомобили. Във вътрешния двор са ситуирани: мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.

БРИЗ ПАНОРАМА е комплекс от затворен тип: достъпът до жилищните входове и дворното пространство е ограничен, предвидени са СОТ и видео наблюдение. За осигуряване на чувство за безопасност на живущите ще бъдат остъклени терасите на жилищата, които са на височина по-ниска от 4 метра от прилежащия терен.

Сградата ще се водоснабдява едновременно от два различни клона на градската мрежа на ВиК – Варна, което изключва липсата на вода при авария. За максимален комфорт, изобилие от топла вода и гарантирано ниски сметки за отопление и готвене е предвидена битова газификация с природен газ.

За построяването на сграда БРИЗ ПАНОРАМА са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Weber, луксозни асансьори, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени и алуминиеви парапети.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени-гипсова мазилка и шпакловка; под-замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици и газификация, блиндирана входна врата.

Фирмата инвеститор ЯВОР АД е инвестиционната компания в голямото семейство на ИНТЕРКОМ ГРУП, който вече 20 години е лидер в производството и търговията с метални изделия. Групата включва 23 фирми, с над 500 служители и над 160 млн. лв. годишен оборот.

Доверете се на ЯВОР АД и купете мечтания от Вас дом!

www.yavorad.com

Рекламна публикация

Момент от първата копка на модерния комплекс.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
95% от неработещото осветление във Варна се дължи на кражба на кабели, борят посегателствата
Четвъртък, 28 Март 2024 15:51
250 хил. лева е бюджетът, за поетапна подмяна и ремонт на уличното осветление във Варна. 95% от неработещото осветление в града се дължи на кражба на кабели, стана ясно по време на работна среща с представителите...
Стартира футболна лига за ветерани 40+ във Варна
Четвъртък, 28 Март 2024 15:38
Аматьорската минифутболна лига - Варна стартира нова инициатива. На 27 и 28 април започва уикенд лига за ветерани. В нея ще участват само играчи, които са навършили 40 години. Двубоите ще се играят на...
Хранителна добавка за понижаване на холестерол е разследвана за смъртни случаи и над 100 хоспитализирани
Четвъртък, 28 Март 2024 15:25
Японски производител на лекарства, чиито хранителни добавки са в центъра на нарастващ страх за здравето в Япония, съобщи за още два смъртни случая, потенциално свързани с хапче, което понижава холестерола....
Утвърдиха състава на Експертния съвет към фонд „Култура"
Четвъртък, 28 Март 2024 15:13
Временните и постоянни членове на Експертния съвет на фонд „Култура" избра Общински съвет на днешното си заседание, предаде репортер на Moreto.net. Постоянни членове ще са Даниела Димова и Евгений Станимиров....
Нови разписания на няколко линии на градския транспорт във Варна от 1 април
Четвъртък, 28 Март 2024 15:02
Няколко автобусни линии на градския транспорт във Варна ще бъдат с променено разписание, съобщават от "Градски транспорт" - Варна Считано 01.04.2024 г. за подобряване транспортната свързаност и обслужването...
Предимно слънчево утре по Черноморието
Четвъртък, 28 Март 2024 14:49
Утре по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението...
Обвиняемият за убийството на Митко от Цалапица отказа да обжалва задържането си в ареста
Четвъртък, 28 Март 2024 14:37
Основният обвиняем за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев се отказа да обжалва задържането си в ареста. Това съобщи новият му адвокат Делчо Джубелиев пред "Нова телевизия". Срещу Бизюрев е повдигнато...
33-годишна родилка, приета в тежко състояние, почина в болница в Кърджали
Четвъртък, 28 Март 2024 14:26
Във връзка с оповестен случай на починала 33-годишна бременна жена ИА „Медицински надзор“ информира, че се е самосезирала и е започнала извънредна проверка на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ АД – Кърджали и...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook