Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Българка патентова лекарство от чесън, борещо се с рака

Понеделник, 2 Март 2015 08:57
Източник: БНТ   
Сн.: БНТ
Българка патентова лек срещу рака. Продуктът НАТАНАЛ вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията, съобщи БНТ.

Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила.”

За изработката на 100 мл. сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън.

Продуктът вече се произвежда във малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.

Наташа Вълкова – всичко за нея започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия. Споделя, че лечението изсмуква жизнените й сили и рядко става от леглото.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.”

Тъй като Наташа е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”

Наташа Вълкова смята, че под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.

Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда.”

Бизнесът започва с кредит, за да купи специални машини от Китай за белене и трошене на скилидките чесън. За място на производство избира спокойното село Дебели лаг. Там в момента работят само тя и дъщеря й, като лекът е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева.

Доказано е, че екстрактът от чесън предпазва още и от инфаркт, склероза, подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.


Коментари
16:01ч. 4 Март 2015 #7
Haus
Аз също не го твърдя,но попаднах на предаването на Карбовски по нова през нета,и там той се срещна с много хора излекувани от него.Ако искаш го виж,но и самия той казва че за успешно лечение трябва да има терапия по точно определен ред.Т.е. да бъдат третирани хората идивидуално спрямо разсейките и вида.Само да глътнеш хапчето не е варианта.Незнам,но всеки има право на надежда,колкото и малка да е.А да се обяснява не регистрирането с някакви си бюрократи и хленченето им е не сериозно.
13:23ч. 3 Март 2015 #6
Веско
Г-н Haus предполагам че казвате за проф.Продан Христов мисля че беше.Преди около 9 години правих опити да се свържа с него-телефони и имейли в разстояние на месец и нищо.А телефона беше актуален взех го от Жоро Степа,чийто син бе лекуван за жалост неуспешно.Познавах още двама човека,които за жалост също си отидоха,след неговото лечение. Далеч съм от мисълта да кажа че е мошенник,но не познавам човек излекуван от него и мисля,че не е това лекарството с което човечеството ще забрави рака.
07:08ч. 3 Март 2015 #5
санта03
Моя леля преди 30 г се излекува от рак на костите с чесън.Ядеше всеки ден много чесън,стигаше даже до килограм.За няколко месеца се оправи.
Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Последни дни на хартиените рецепти за антибиотици
Днес, 29 Март 2024 08:33
От понеделник, 1 април, антибиотиците задължително ще се изписват с електронни рецепти. Днес на практика е последният ден, в който лекари и зъболекари могат да изписват антибиотик на хартиена рецепта....
Григор Димитров победи световния №2 Карлос Алкарас и е на полуфинал в Маями
Днес, 29 Март 2024 08:09
Григор Димитров се класира за полуфиналите в Мастърс 1000 турнира в Маями след впечатляваща игра и победа над световния №2 Карлос Алкарас от Испания. Българинът категорично надигра съперникът си и взе...
20 години от приемането на България в НАТО
Днес, 29 Март 2024 07:55
На днешната се навършват 20 години от приемането на България в НАТО. На 29 март 2004 г. страната ни, заедно с Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия и Словения се присъедини официално към Алианса....
Най-важното от Варна във вчерашния 28 март
Днес, 29 Март 2024 07:33
Какво ще се случи със салона на СУ „Найден Геров“ във Варна? Община Варна все още очаква да й бъде прехвърлена от държавата собствеността върху салона на СУ „Найден Геров“, за да може да завърши строителството...
29 март в историята
Днес, 29 Март 2024 07:14
1430 г. – Султан Мурад II превзема Солун. 1516 г. – Изгонените от Испания евреи по силата на декрет на съвета на десетте са настанени във Венеция в обособен квартал – гето. 1638 г. – Шведските колонисти...
Без ток днес във Варна и областта ще бъдат...
Днес, 29 Март 2024 06:53
Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия във Варна и областта, днес, 29 март, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: - от 08:30 ч. до 17:00 ч. - гр....
Прогноза за времето - 29 март
Днес, 29 Март 2024 06:35
Днес ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от западната четвърт. Дневните температури ще се повишават - максималните ще са между 21° и 26°, във Варна максимална температура около 21° По...
Глобалният пазар на смартфони ще се възстанови през тази година
Четвъртък, 28 Март 2024 18:56
Глобалните доставки на смартфони се очаква да се възстановят с 3% тази година, тъй като облекчаването на инфлацията подпомага възстановяването на търсенето в нововъзникващите пазари, а интегрирането на...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook