Регистрация
13.9°C     Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Новини - теми
Последни новини
Черноморие
Общество
Политика
По света
Икономика
Технологии
Любопитно
Спорт
Архив на новините
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Морската градина
Детски градини
Пристанище Варна
Снимки

Още снимки от "Музеи"

Още снимки от "Есенна Варна"
За деца

Мистър Пибоди & Шърман е приключенска комедия, изпълнена с научна фантастика, пътуване във времето, странни герои и интелигентен диалог, в която всички тези елементи са свързани помежду си от необикновената връзка между главните герои - куче и неговото момче. В основата на филма...
Кино

Борейки се да предпази семейния гараж от фалит и закриване, Тоби Маршъл (Арън Пол) - механик, чиято страст са мощните автомобили, е принуден да приеме за свой партньор богатия и арогантен бивш NASCAR състезател Дино Брустър (Доминик Купър). И точно когато предстояща крупна сделка с брокер на автомобили сякаш...
Новини от Варна, региона и света
Пътна обстановка в страната - 17 април


Днес, 17 Април 2014 07:31
(0)   (0)  

Метеорологична обстановка:

През следващото денонощие с прекъсвания валежите ще продължат. По-значителни ще са в нощните часове в Централна България, а утре през деня - в северозападните райони. Само на отделни места и съвсем слаби ще са преваляванията в източната част от страната. Вятърът ще бъде от изток-североизток, през нощта - предимно слаб, утре през деня покрай река Дунав и в източната половина от страната - умерен и временно до силен. Преобладаващите минимални температури ще са между 3° и 8°, в София 2°. Максималните - от 8°-10° в западните котловинни полета до 18° - 20° на места в източните райони. В София - около 8°.

Във връзка с настъпването на активния почивен сезон и с цел осигуряване на по-висока безопасност, ще се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за официалните празнични дни и дните петък и неделя:

1) за периода от 1 юли до 15 септември вкл. за дните: петък – от 18:00 часа до 21:00 часа и неделя – от 14:00 часа до 20:00 часа;

2) целогодишно за периода на официалните празници: последния работен ден преди празници – от 18:00 часа до 21:00 часа и последния почивен /празничен/ ден – от 14:00 часа до 20:00 часа.

Ограниченията важат само по участъците от републиканската пътна мрежа, както следва:

Път I-1 – с. Ребърково-Ботевград, като движението се пренасочва по път II-16 Ребърково-Своге-София;

Път I-1 – етапна връзка на ЛОТ 1 на АМ „Струма” при п.в. Дупница север-ГКПП „Кулата”;

Път I-5 – Русе-Велико Търново;

Път I-8 – Пловдив-Харманли;

Път I-9 – Варна-Бургас;

Път II-99 – Бургас-Царево.

Забраната се отнася за всички периоди, в които е определен повече от един почивен или празничен ден.

Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.

Състояние на автомагистралите:

АМ „Тракия”:

Област Пазарджик: Във връзка с извършване на ремонтно-възстановителни работи на виадукт при км 67+027 на два етапа е въведена временна организация на движението. При извършване на първи етап от дейностите /ремонтни работи на ляво пътно платно/ в посока от Бургас към София, движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона, включително с ремаркета и полуремаркета, се пренасочва по следния маршрут: гр. Пловдив при пътен възел Север, при км 126+200 - по път II – 64 - околовръстен път гр. Карлово - път I-6 към София. В обхвата на виадукта при км 67+027 движението на МПС се пренасочва двупосочно в платното Бургас – София. Затваря се за движение платното в посока София – Бургас. При възникване на аварийни ситуации трафикът в посока от Бургас към София ще бъде пренасочван по обходен маршрут през пътен възел Церово по път III-8402 към село Церово. Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), бързоразвалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни; Въвежда се ограничение на скоростта на движение по АМ „Тракия” от км 63+000 до км 90+000 от 140 км/ч на 120 км/ч.;

Алтернативен маршрут:

В посока София - Пловдив:

АМ „Тракия“ при пътен възел „Мирово“ - по главен път I-8 София – Пловдив, през гр. Момин проход, Костенец, Белово до гр. Септември. От гр. Септември по път III-8402 Септември – Виноградец, през с. Злокучене, с. Карабунар и с. Виноградец до пътен възел „Церово“ и включване в АМ „Тракия“.

В посока Пловдив – София:

АМ „Тракия” при пътен възел „Церово“ по път III-8402 Септември -Виноградец, през с. Виноградец, Злокучене до гр. Септември. От гр. Септември по главен път I-8 София - Пловдив през Белово, Костенец, Момин проход до пътен възел „Мирово“ и включване в АМ „Тракия“; на виадукта при км 67+027 в двете посоки се ограничава скоростта на 60 км/час; По време на изграждане на пътни връзки от км 88+140 до км 87+931,5 ляво се затваря аварийната лента на магистралата; повърхностно възстановяване на настилка с гореща асфалтова смес на км 77+100, посока Пловдив. Движението се ограничава в интензивната и аварийната лента и се пренасочва в изпреварващата лента; ремонт СПО/мантинели/ на км 71+700 среда дясно, посока Пловдив. Ще бъде затворена за движение изпреварваща лента. Движението ще бъде пренасочвано по интензивната лента.област Пловдив: посока от Бургас за София движението на тежкотоварни МПС с маса над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) се отбива при гр.Пловдив, п.в. Север на км 126+200 по път ІІ-64 до околовръстен път на гр.Карлово и се пренасочва по път І-6 към София до 31.05.2014 г.; от км 119+700 до км 133+112 частичен ремонт на асфалтовата настилка;област Стара Загора: 17.04.2014 г. ще се извършат ремонтни дейности на пътното платно в следните участъци; и от км 156+284 до км 174+435 –ляво платно.Работата ще започне в 08.30 ч и ще завърши в 16.30 ч.

По време на работата движението в активната лента ще бъде ограничено и пренасочено в изпреварващата лента за движение.

АМ „Хемус“:

Във връзка с предстоящите Великденски празници, Първи май и Гергьовден

се въвежда следната Временна организация и безопасност на движението при изпълнението на ремонтно –възстановителни работи на виадукт „ Бебреш” при км. 30+874 както следва:

- на 17.04.2014 год.-четвъртък и на 30.04.2014 г. – сряда движението на МПС, което се прехвърля в лявото платно за движение посока София –Варна ще се осъществява в двете активни ленти, а това в посока Варна -София в една лента.

- На 21.04.2014 год. и на 06.05.2014 г. от обяд движението на МПС посока София -Варна ще се осъществява в една лента , а това в посока Варна- София ще се осъществява в двете активни ленти.

Област София: Въвежда се от 17.02.2014 г. временна организация и безопасност на движението за обект: „Изпълнение втори етап на ремонтно-възстановителни работи на виадукт „Бебреш” при км 30+874 /дясно платно/. Движението на МПС се извършва двупосочно в лявото платно. Ремонтно-възстановителните работи по втория етап следва да приключат до 01.08.2014 г.

ОПУ София препоръчва в предпразничните дни и в последния празничен ден, пътуващите в посока Враца, Монтана, Видин с цел да избегнат евентуалното задръстване в този магистрален участък да ползват път ІІ-16 /(Мездра- Ботевград) – Ребърково- Елисейна- Своге- ок.п. София/ и път ІІ-81 /ок.п.София - Петрохан-о.п. Берковица-Благово-о.п. Монтана-Лом /; от 09.04.2014г. започват аварийно – възстановителни работи в дясна тръба на тунел „ Ечемишка”. За целта в района на тунела се въвежда ежедневно временна организация за безопасност на движението за светлата част на денонощието. Движението на МПС ще бъде затваряно за една от лентите за движение и пренасочвано в другата; област Шумен : от км 360+600 до 373+800-подмяна на мантинели.

АМ „Люлин”:

Поради извършване на аварийно - ремонтни работи е ограничено движението на МПС в активна дясна лента на първи тунел в посока София - Перник. Движението на МПС е пренасочено в изпреварващата лента. Има необходимата светлинна и вертикална сигнализация; от 13.03.2014 г. е ограничено движението на МПС в активна дясна лента в лявата тръба на първи тунел посока Перник – София поради извършване на аварийно-ремонтни работи. Движението на МПС е пренасочено в изпреварващата лента. Има необходимата светлинна и вертикална сигнализация; от 16.04.2014 г. от 17.00 ч. поради извършване на аварийно-ремонтни работи в дясна тръба на трети тунел посока София-Перник се ограничава движението на МПС в изпреварващата лента, като движението на МПС се пренасочва в активната лента. Има необходимата светлинна и вертикална сигнализация.

АМ „Марица”:

„Оризово - Капитан Андреево”, участък ЛОТ 2 ,,Димитровград – Харманли” от км 36+400 до км 70+620 на пътен възел „Димитровград” при км 38+800” е въведена временна организация на движението, поради изграждане на локални платна на път І-5. Изпълнението е без отбиване на движението.

АМ“Черно море” :

От км 0 + 000 до км 8 + 600 частични ремонти по асфалтовата настилка.

Въведени ограничения по основните пътни направления:Проходи:

- „Златишки” - затворен за всички МПС;

- „Върбишки” - затворен за всички МПС;

- „Предела”- отворен за всички МПС;

- „Печинско” - отворен за всички МПС;

- „Пампорово” – отворен за всички МПС;

- „Рожен” – отворен за всички МПС;

- „Котленски” - отворен за всички МПС;

- „Обзорски” – отворен за всички МПС;

- „Републиката” - отворен за всички МПС;

- „Ришки” – отворен за всички МПС;

- „Превала – отворен за всички МПС;

- „Троянски” – отворен за всички МПС;

- „Петрохан” - отворен за всички МПС;

- „Твърдишки” - забранено е движението на МПС над 10 т;

- „Дюлински” - затворен е движението на товарни МПС;

- „Айтоски” – забранено е движението на МПС над 20 т;

- „Шипка” - забранено е движението на МПС над 10 т - срок до 31.03.2015 г.;

- „Вратник” - забранено е движението на МПС над 10 т;

Временна организация на движението по първокласната пътна мрежа:

път I-1 /Е79/ Граница Румъния - Видин - Монтана - Враца - о.п. - София - Благоевград - Кулата граница Гърция:област София: временно е затворен път І-1 / Ботевград – София/ в двете посоки от км 205+200 /местност Рибни вир / до км 212+500/ разклон с. Горно Камарци/. Мярката се налага поради спукана на около 50 м анкерна бетонна стена, изградена на АМ Хемус и във връзка с ремонтно - възстановителни работи на виадукт „Бебреш” при км 30+874 на АМ „Хемус” /дясно платно/. За обходен маршрут се ползва Ботевград /път І-1/ - път ІІ-17 – АМ „Хемус” / п.в. Ботевград –п.в. Витинска река/; на 01.04.2014 г. се въвежда постоянна организация на движение на кръстовището на път І-1 / Г.Богров –ок.п.София/ с Път І-6/ ок.п. София-Елин Пелин-Пирдоп (Подбалканския път) като се дава предимство на движение на МПС по път І-6 в посока Елин Пелин – София .Отнема се предимството на движение на МПС по път І-1 посока София-АМ Хемус и АМ Хемус-София; област Благоевград: във връзка с изграждането на АМ „Струма” се затваря движението от км 427+500 до км 442+400. Срок до 29.08.2014 г. Обходен маршрут:

За посоката София - Кулата и обратно: път І-1 при км 427+500 (пътният възел с път ІІІ-108 за гр.Петрич и път ІІІ-109 за гр.Мелник), продължава по път ІІІ-108 до кръстовището на път ІІІ-108 с ул.”Цар Борис ІІІ” в гр.Петрич (регулирано от светофарна уредба). В Петрич обходът е по улиците ”Цар Борис” ІІІ, ”Солунска” и ”Ел тепе” до кръстовището с път ІІІ-198 при км 71+590 (регулирано от светофарна уредба). Обходният маршрут продължава по път ІІІ-198- с. Марино поле - с. Чучулигово - с. Кулата и се свързва с път І-1 при км 442+400; от км 378,0 до км 387,0– ще бъде затруднено движението поради машинно почистване на банкети под СПО на 17.04.2014 г от 9.00 ч. до 14.0 ч. Движението на МПС ще бъде урегулирано с необходимите пътни знаци и сигналисти. област Кюстендил: при км 332+800. Движението се извършва само в лявата лента поради извършване на аварийнно-възстановителни дейности на надлеза в дясната лента; област Монтана: обходен път на гр.Монтана от км 102+060 до км 114+512,20 - временен режим на движение без отбиване на движението при пътен възел км 110+009-срок: 31.12.2014 г.; област Враца: Въведена е временна организация на движение за обект Обходен път на гр. Враца – път І-1 /Е 79/ от км 0+000 до км 6+861: Връзки на пътен възел тип „Тромпет“ с път І-1 Монтана –Враца както следва:

Стесняване на дясното платно на път І-1 Монтана –Враца от две ленти в една от км 140+500 до км 142+500 – срок 31.05.2014 г.

- път І-2 Граница Румъния - Русе - Цар Калоян - о.п. Разград - о.п. Шумен - Девня - Варна: област Русе: км 12+000 до км 25+000 – почистване на пясък от пътното платно. Движението на МПС се извършва с пропускателен режим в едната лента.

- път І-3 Гара Бяла - о.п. Плевен - Луковит - Коритна - Ябланица - Ботевград: няма.

-път І-4/Е-772/ Коритна - Български Извор - Микре - о.п.Севлиево - В.Търново - о.п.Омуртаг - о.п. Търговище /о.п. Разград - о.п. Шумен/: област Габрово: Участъци от км 70+000 до км 70+500, от км 84+200 до км 85+600, от км 93+300 до км 93+700 и от км 95+000 до км 95+300 – рехабилитация.

- път І-5 Русе - В.Търново - Шипка – Стара Загора - Хасково - Кърджали - Маказа - граница Гърция: област Кърджали: Забранено е движението на МПС с тегло над 15 т по път „Черноочене - Кърджали”; забранено е движението на МПС с тегло над 3,5 т в участъка Подкова-Маказа; от км 338+450 до км 340+307, ляво платно - ремонтни дейности; област Хасково: Въвежда се временна организация на движението по път Димитровград – Хасково. Тя е свързана със строителството на пътен възел „Димитровград” и съоръженията на надлеза при км 38+800 от ЛОТ 2 Димитровград – Харманли от АМ „Марица”.

Движението се организира по следния начин: Ограничава се движението на тежкотоварни превозни средства над 3,5 т по път I-5 от км 279+838 до км 282+265. Те преминават от път I-5 по обходни маршрути:

- по направление Русе - Стара Загора – Хасково - Свиленград /и обратно/, отбиването е при с. Средец по път III-503 до Симеоновград и оттам по път III-554 до Харманли и включване в път I-8;

- по направление Димитровград - Хасково /и обратно/ обходният маршрут е по път III-506 до с. Горски извор и включване в път I-8.

За леки автомобили, автобуси и превозни средства до 3,5 т движението се осъществява двупосочно по обходен маршрут по западна тангенциална връзка на п. в. „Димитровград.област Русе : от км.45+000 до км.50+000 - частични ремонти Движението на МПС се извършва с пропусквателен режим в едната лента.

- път І-6 Граница Македония - Гърляно - о.п.Кюстендил - Перник - о.п.София - Пирдоп - Карлово - Сливен - Карнобат - Бургас:.

- път І-7 Граница Румъния - Силистра - о.п. Дулово - Преслав - Върбишки проход- Петолъчката - Елхово - Лесово - граница Турция: област Шумен: от км 73+212 до км 77+353 -пътят е затворен за движение. Движението за товарни автомобили е пренасочено по път ІІІ-7003 - Пристое, Каолиново, Войвода, Цареброд, Шумен. Леките автомобили се пренасочват по общински пътища през селата Климент, Наум, Тъкач, Изгрев, Буйновица и Осеновец. Срок до 30.06.2014 г.

- път І-8 Граница Сърбия - Драгоман - о.п. София - Ихтиман - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Капитан Андреево - граница Турция: София: от км 139+420 /Момин проход/ до км 145+060 /гр. Костенец/ - в чертите на населеното място, ремонтни дейности за 16.04.2014г.

- път І-9 граница Румъния - Дуранкулак - Балчик - Варна - Бургас - Звездец - Малко Търново - граница Турция: област Бургас: от км 222+849 до км 225+522 километраж по проект обход Поморие; от км 222+289 до км 224+962 километраж по съществуващ път - изграждане на второ пътно платно - ограничена скорост до приключване на обекта. Движението на МПС се организира в двете новоизградени платна, като скоростта на движение е намалена на 50 км/ч в участъците на съществуващите кръстовища. Срокът на временната организация на движението е най-късно до 30.06.2014 г.

Състояние на републиканската пътна мрежа:

Ремонтни дейности и временна организация на движението /ВОД/:

ОПУ-Благоевград:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-84 „Якоруда - Разлог” - във връзка с изпълнение рехабилитация на пътя, движението на МПС е затруднено в участъка от км 61+500 до км 107+400. Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци; път ІІ-84 Горно Краище-Баня – еднопосочно движение по мост при км 100+463; път ІІІ-1903 ”ІІ-19-Елешница - ІІ-84”, на мост при км 1+550 - поради опасност от изменение /деформиране/ на връхната конструкция от тежкотоварни MПС, се въвежда забрана за движение по едната лента на моста. Забрана за движението на МПС с тегло над 20 т. Движението е урегулирано с пътни знаци.

Ремонтни дейности:

Път ІІ-19 „Разлог-Г.Делчев” във връзка с изпълнение на рехабилитация на пътя, ще бъде затруднено движението на МПС от км 36,570 до км 93,670. Строителните работи ще продължат от 14.04.2014 г. до 15.11.2014 г.Участъка е регулиран с необходимите пътни знаци и табели.

ОПУ-Бургас:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-99 ”Бургас - Созопол" км 3+453 при п.в.„Ченгене скеле”- забранено е движението на товарни МПС с тегло над 3,5 т по надлеза над път ІІ-99; път ІІ-99 „Созопол - Приморско” пътно кръстовище на км 29+108 - /в.с.„Каваци”- в.с.„Дюни”/, затворено е за движение на ППС; път ІІІ-208 „Провадия - Айтос” при км 67+909 стоманен мост с отвор 26.00 м на река Казан дере - забранено е движението на ППС с общо тегло над 20 т; път ІІІ-7306 „Черница - Сунгурларе - Чубра” поради концентрация на ПТП е забранено е движението на ППС с общо тегло над 10 т.

Ремонтни дейности:

Път ІІ-79 Елхово - Бургас от км 38+100 до км 86+200 и от км 62+998 до км 86+200 - рехабилитация и ограничения на скоростта със срок до 30.07.2014 г.

ОПУ-Варна:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма

Ремонтни дейности :

Път ІІІ-7301 “Ивански- Арковна-Партизани” в участъка от км 27+700 /с. Партизани/ до км 32+290, във връзка с изпълнение на рехабилитация на посочения участък до 07.11.2014 г.

ОПУ-В. Търново:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-4073 „Царски извор – Драганово” от км 0+000до км 5+5000 е затворен поради свлачище.Обходен маршрут: Царски извор - Сушица - Драганово и обратно, път ІІІ-551 „Дебелец –

Средни колиби – Елена”-ограничение за т.а. над 10 т.Обходен маршрут: Дебелец – В.Търново -Лясковски кантон – Миндя – Елена и обратно.

Ремонтни дейности:

Път ІІІ-403 „Сухиндол-Павликени” от км 35+300 до км 46+682 – ремонтни дейности.

ОПУ-Враца:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: Път ІІ-16 Ребърково – Елисейна км 0+000 до км 22+540 – Строителство на ЛОТ 17 , временна организация на движение, указваща, че пътя е в ремонт и ограничаваща скоростта; път ІІ-13 гран. Монтана-Криводол от км 10+060 до км 16+900 –ЛОТ 47 Участък №1 -Временна организация движение, указваща че пътя е в ремонт и ограничение на скоростта. Затворено за тежкотоварни коли над 3,5 т.Движението се извършва по обходен маршрут:

- посока гр. Монтана по маршрут път І-1/Е-79/-ІІ-15 през гр.Враца в посока път ІІ-13 с. Борован/Плевен/

- посока с. Борован по маршрут път ІІ-15 през гр.Враца- Път І-1/Е 79/ в посока гр. Монтана;

път ІІ-13 Девене –Борован от км 31+300 до км 43+486 Участък №2- отбиване на цялото автомобилно движение. Движението се извършва по обходен маршрут:

- посока с. Девене по маршрут път III- 1036 през с.Чирен – по Път ІІ-15 в посока с.Борован и гр. Бяла Слатина/Плевен/

- посока с. Борован по маршрут Път ІІ-15 – път III-1036 през с. Чирен -в посока с. Девене и гр. Криводол /посока Монтана/; път ІІІ-101 Монтана -Криводол км 1+000 до км 17+000 - частични ремонти в асфалтовата настилка; път ІІ-15 Враца- Борован км 3+000 до км 27+000-частични ремонти.

ОПУ-Видин:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:няма.

Ремонтни дейности:

Път ІІІ-1403- полагане асфалтова настилка от км 22+100 до км 0+000; път ІІІ-1102- частичен ремонт на асфалтова настилка от км 24+000 до км 30+000; път ІІ-12 – фрезоване от км 6+000 до км 25+987; път ІІІ-1401-фрезоване от км.17+800 до км 14+000.

ОПУ-Габрово:

Временно са въведени следните ограничения за движението на МПС:

Преустановяване движението на МПС по път III-4402 „/Севлиево-Габрово/-Горна Росица-Гъбене-Враниловци-/Севлиево-Габрово/” от км 0+000 до км 3+550, за периода от 08.00 до 18.00 часа на 20.04.2014 г. /неделя/ за провеждане на състезание за „Световен шампионат по мотокрос клас МХGP/МХ2”. Обходен маршрут по път II-44 „Севлиево-Габрово” от км 8+510 до км 12+450 и по път GАВ 2181 „/II-44” Севлиево-Драгановци/-Горна Росица”.

Път III-5004 „/Дряново-Габрово/-Рязковци-Поповци-/Габрово-Трънито/ от км 8+000 /след пътен възел „Поповци/ до км 10+940 /кв.Чехлевци-ул.Малина/-затворен за движение.

Отбивен маршрут по път II-44 и път III-4404 през град Габрово.

Ремонтни дейности:

Път III-4404 “Габрово - Дебел дял” от км 11+000 до км 13+990. Ограничение на скоростта поради множество пропадания на пътното платно; път ІІІ-4041 Севлиево- Янтра- Габрово от км 0+000 до км 13+000 и път ІІІ-609 от км 52+000 до км 58+000 частични ремонти в асфалтовата настилка; път ІІІ-552 / Трявна – Габрово / от км 23+546 до км 38+095-превантивен ремонт; път III-404 „ /О.п.Севлиево-В-Търново/-Богатово-Севлиево” от км 0+000 до км 5+000-ремонт, ,движението се извършва в едната лента.

ОПУ-Добрич:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности:

Път ІІІ – 7102 „Разклон ІІ-71(Коларци)–Мали извор-Тервел” от км 0+000 до км 19+032- рехабилитация; път II -97 околовръстен път Добрич от км 3+000 до км 12+000 асфалтиране;път II -27 гр.Балчик-Пристанище Балчик от км107+900 до км 113+100 -частични ремонти; път II-29 Добрич - Варна от км 43+500 до км 30+000 фрезоване; пътІІ -71 Добрич –Славеево от км 88+500 до км 99+00 -частични ремонти.

ОПУ-Кюстендил:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път III-602 (о.п. Кюстендил - о.п. Дупница) - Коняво - Горна Козница - Мала Фуча - Бобов дол – поради свлачище - движението се осъществява само в едната лента; път III-623 ”Бобов дол - Жедна” при км 14+900 /активизирало се свлачище/, движението се извършва само в едната лента за движение; път ІІІ-6222 Смоличано - Пелатиково - забранено движението на товарни МПС; път III-104 Бобошево - Четирци - въведено е ограничение на скоростта за движение до 40 км/час при км 14+700; път II – 62 „Кюстендил – Дупница” от км 33+800 до км 34+600- ограничение скоростта на движение до 40 км/ч и забрана за изпреварване.

Ремонтни дейности: Път III-623 (о.п.Кюстендил – о.п.Дупница) – Мламолово – Бобов дол – Жедна от км 11+000 до км 14+500 (гр.Бобов дол) – ремонтни дейности.

ОПУ-Кърджали:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-591 Крумовград - Джанка - Студен кладенец -Пчелари - свлачище при км 13+100 - ограничение на дясна лента за движение.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Ловеч:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности:

Път ІІ-35 от км 29+450 до км 37+382 до 31.05.2014 г. – извършване на превантивен ремонт – фрезоване на пътната настилка, частични ремонти, полагане на асфалтови пластове, демонтаж стара и монтаж на нова СПО.

ОПУ-Монтана:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-801 - затворено за движение е едното платно на участък от ул.„Хаджи Димитър” в чертите на гр. Панагюрище от км 52+146 до км 52+700. Движението се пренасочва в другото платно; път III-8402 в участъка от км 5+186 до км 5+500 се преустановява движението по път III-8402 в участъка от км 5+186 /бензиностанция/ до км 5+434 /четириклонно кръстовище преди надлез на жп линия – регулацията на гр.Септември/. Движението на тежкотоварните МПС с общ товар над 12 т се отклонява по обходен маршрут:път I-8 Септемврийски ханчета-с.Лозен- с.Ковачево-с.Злокучене-гр.Септември и АМ“Тракия“.Движението на лекотоварните МПС се пренасочва по обходен маршрут по съседни обиколни улици,разположени западно на затворения пътен участък.Следва да приключи до 17:00 ч на 20.05.2014г.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Плевен:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

ПътІІІ-304 Изгрев - Трънчовица - Бацова махала - Новачене - Дебово - от км 0+030 до км 24+650 - по целият път - целогодишно забранено транзитното движение на ППС над 15 т - обходен маршрут: по път ІІ-34 Плевен - Никопол; път ІІІ-3004 Опанец - Долна Митрополия - от км 0+000 до км 6+125 - в района на с. Опанец - целогодишно пренасочено транзитно движение на ППС над 3,5 т - обходен маршрут: по път І-3, Бяла - Плевен - Ботевград (от п.в. "КАТ", км 88+973 към п.в. на км 95+099); път ІІІ-118, Гулянци - Подем - Долна Митрополия до кръстовище с път ІІІ-3004, Опанец - Долна Митрополия - Тръстеник - Оряховица; път ІІІ-3005 Ясен - Търнене - Градина - от км 1+793 до км 4+223 - в района на с.Ясен - Целогодишно пренасочено транзитно движение на ППС над 3,5 т- осигурен е сигнализиран обходен маршрут; път ІІІ-3005 Ясен - Търнене - Градина - Петърница - Бъркач - Беглеж - от км 21+062 до км 27+123 - в района на с. Беглеж - целогодишна забрана за обществено ползване от ППС над 8 т. Обходен маршрут: по прилежащ път ІІІ-3502, Брестовец - Горталово - Беглеж - Бежаново - Ъглен; път ІІІ-3006 Радомирци - Рупци - Червен бряг - от км 8+904 до км 9+221 - в участъка на свлачище в землището на гр. Червен бряг - целогодишна забрана за ППС над 12 т. Обходен маршрут: по път І-3 до гр. Луковит, кръстовище с път ІІІ-306, дясно, до гр. Червен бряг и обратно; път ІІІ-301 Козар Белене - Левски - от км 1+750 / край регулация с. Козар Белене/ до км 5+753 / начало регулация гр. Левски/ забранява се движението на пътни превозни средства с общо тегло над 7 т. Обходен маршрут: път III-303, Българене – Малчика - Аспарухово – Левски.

Ремонтни дейности: няма

ОПУ-Перник:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Пловдив:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-56 Павел баня - Брезово - Пловдив, между Стряма и Калековец - затворен до изграждане на мост над р. Стряма, обходен маршрут:

Стряма – Чекерица - п.в."Трилистник" на АМ "Тракия"-Пловдив - за двете посоки.

Път III-5802 от с.Поройна до кръстовище с III-667- затворен с обходни маршрути:

-посока Поройна - Първомай - Поройна: път II-58 (Тополово - Асеновград) - път III-667 (Асеновград - Първомай);

-посока Първомай - Поройна: път III-667 (Първомай - Асеновград) - път II-58 (Асеновград - Кърджали) - Тополово - III-5802 (Тополово - Поройна).; път ІІ-56 от км 80+800 до км 82+200 поради реконструкция на съществуващата водопроводна мрежа в кв. Парчевич, гр. Раковски, Община Раковски, област Пловдивска”. Обходен маршрут кв. Секирово по ул. „Петър Парчевич”-ул. „Петко войвода”-ул. „Хан Аспарух”-ул. „Златю Бояджиев”-ул. „Слав Гайдаджийски”- ул. „Д.Драгиев”- път ІІ-56-с.Стряма и обратно; преустановява се движението на МПС в двете посоки по път ІІ-56 „Брезово - Пловдив”.

Движението на МПС е пренасочено по обходен маршрут, както следва:

- посока „Раковски–АМ „Тракия”: от ІІ-56 по ул. „Вардар”–ул. „Съединение”–ул. „Христо Ботев”.

- посока „АМ „Тракия”–Раковски”: по ул. „Иван Вазов”–ул. „Тракия”–ул. „П. Яворов”-пътІІ-56.

Ремонтни дейности:

Път II-86 „Пловдив-Асеновград - Смолян” от км 50+675 до км 51+991 и от км 14+500 до км 24+000 ремонтни дейности; път II-56 „Брезово - Пловдив” от км 85+780 до км 87+250 - ремонтни дейности, движението на всички МПС да се осъществява задължително с повишено внимание; път ІІ-64 „Карлово - Пловдив”, в зоната на кръстовището при км 0+660 (вход/изход Пловдив) в гр. Карлово- ремонтни дейности до 16.05.2014г.

ОПУ-Разград:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Русе:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-51 Бяла-Копривец-Водица-Попово от км 0+858 до км 0+908 - въведен ВОБД по едната лента с дължина 50 метра - поради деформации на подпорна стена от страна към коритото на „Беленска река” - ограничение на скоростта 40 км/ч; път ІІІ-202 Русе - Щръклево - Нисово - Кацелово при км 36+945 - аварийно възстановителни работи на мост до с. Кацелово км 36+945 над река Черни Лом - ограничение за автомобили с обща маса над 10 т - дясната лента затворена за движение и въведен пропускателен режим по лявата лента за движение.

Ремонтни дейности:

Път ІІ-54 гара Бяла – Ценово – Пиперково – Караманово – Свищов от км 9+252 до км 13+100 -превантивен ремонт-ограничение на скоростта 50 км/ч. Движението на МПС се извършва с пропускателен режим от сигналисти в едната лента.- срок до 30.04.2014 г.;път ІІІ-501 Русе – Иваново – Две Могили – Бяла от км.34+000 до км.35+000 - частични ремонти по асфалтовата настилка; път ІІІ-5001(Русе – Бяла) – Две могили – Широково – Острица – (Кацелово – Опака) – от км.7+000 до км.10+000 - частични ремонти по асфалтовата настилка. Движението на МПС се извършва с пропусквателен режим в едната лента .

ОПУ-Силистра:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности:

Път ІІІ-2305 Зебил-Вълкан от км 10+000 до км 13+000, частичен ремонт на асфалтовата настилка; път ІІ- 71 Силистра- Добрич от км 10+400 до 17+100- затворен за ремонт.Обходен маршрут: Кръстовище с. Богорово при км 8+846 по четвъртокласен общински път през с. Богорово – до кръстовище с път ІІІ-7001 през с. Войново до кръстовище с път ІІ-71 за с. Кайнарджа при км 18+257

ОПУ-Сливен:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Смолян:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-86 Чепеларе - Смолян, при км 82+050 е ограничено движението в лявата лента на платното за движение, поради паднала подпорна стена в дясно, от км 53+960 /с. Хвойна/ до км 76+300 /гр. Чепеларе/ - скоростта на движение на МПС е ограничена до 30 км/ч и е въведена забрана за изпреварване. път ІІІ-864 Пампорово – Стойките, при км 9+980 движението на МПС е ограничено в дясната лента на платното за движение, поради направа на нова бетонна подпорна стена в ляво в обхвата на земното платно; път ІІІ-866 Михалково – Кричим, от км 70+000 до км 70+500 е въведена временна сигнализация и движението на МПС е ограничено в лявата лента на платното за движение, поради извършващи се изкопни работи, за осигуряване на необходимия габарит в обхвата на пътя и откосиране на скатове в дясно.

Ремонтни дейности:

Въведена е ВОБД във връзка с рехабилитацията на републикански път ІІ-86 Чепеларе – пр. “Рожен” – Соколовци от км 80+200 до км 94+372.44, както следва:

- при км 80+450 движението на МПС се извършва в дясната лента на платното за движение в ляво се извършват изкопни работи за направата на габиони. /поставена е необходимата вертикална сигнализация/

- при км 90+850 движението на МПС се извършва в лявата лента на платното за движение в дясно се извършват изкопни работи за направата на нова подпорна стена. /поставена е необходимата вертикална сигнализация/

- от км 88+000 до км 88+500 се отстранява корозирала и деформирана СПО /еластична ограда/.

- от км 84+000 до км 94+200 се извършва изграждане на основа от трошен камък за уширения на настилката на пътното платно и аварийните площадки

- от км 84+000 до км 94+200 се извършва фрезоване на настилката; път ІІІ-863 с. Виево – с. Петково от км 14+000 до км 20+000 - частични ремонти.

ОПУ-София:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-82 Костенец - Самоков /при Боровец/ - стеснени пътни участъци поради свлачища; път ІІ-82 от Костенец до Самоков - забранява се транзитното движение на товарни МПС с обща маса над 10 т в двете посоки на за участъка /от км 0+000 до км 39+176/; път ІІІ-3701 /Етрополе - Ямна - г - ца ОПУ Ловеч/ - затворен участък от км 16+600 /край с.Ямна/ до км 22+300/ г-ца ОПУ Ловеч/ поради свлачища; път ІІІ-8102 /Чибаовци - Свидня/ - затворен участък от км 10+000 до км 16+750 поради активирали се и неукрепени към този момент свлачища.

Ремонтни дейности:

Път ІІ – 18/СОП/ в участъка от км 59+400 до км 61+629.18 и от км 0+000 до км 0+780, подучастък от км 59+600 до км 61+300, движението се пренасочва от СОП по ново изградения десен довеждащ път, при км 59+640 и км 61+140; път ІІ-18 –Софийски околовръстен път –поради откъснат парапет и СПО(мантинела) на мост над р. Блато, на 50 м от КПП Требич посока разклон Требич - стеснена в този участък дясната лента за движение. Има необходимата сигнализация; път ІІ-18 - поради разрушена лява тротоарна конзола на ж.п. надлез на ж.п линията за Волуяк – км 1+546, ляво посока „Ломско шосе”, аварийно-ремонтни работи и стеснение на лявата лента за движение; от 07.04.2014 г. започва ремонт на пътната настилка на северната дъга на път ІІ-18/ Софийски околовръстен път от км 1+000 /ж.п.надлез/ до км 38+100/ разклон с. Герман/. път ІІ-18/СОП/ от км.20+050/разклон Чепинци/ до км.25+000/разклон бул.Ботевградско шосе- ремонта на пътната настилка; път ІІ – 82, от км 0+000 до км 1+450 – в гр. Костенец.- ремонт на пътни настилки.Ще бъде осигурена необходимата пътна сигнализация при извършване на такъв тип дейности.

ОПУ-Стара Загора:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-5007 Ягода - Ветрен - Конаре е затворен в гр. Николаево; път ІІІ-807 - затворен мост над р. Марица при с. Скобелево. Обходни маршрути: посока запад-изток:път ІІ-66-Поповица - Плодовитово - Първомай - Скобелево; за идващите от посока изток (север) - запад: път ІІ-66 Чирпан - Плодовитово - Първомай - Скобелево, за идващите от посока юг-север Скобелево - Първомай - Плодовитово; път ІІІ-5031 Опан - Гълъбово - забранено движението на МПС над 10 т с обходни маршрути: път І-5 Стара Загора - Димитровград и път ІІІ-554 Раднево – Гълъбово. Път ІІ-55 Нова Загора-Полски градец-Мъдрец от км 126+600 до км 128+300 – в с.Полски градец е в лошо транспортно-експлоатационно състояние.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Търговище:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма

Ремонтни дейности:

път ІІІ-202 "Граница Русе - Опака - Попово" участък от км 38+000 до 53+000- рехабилитация; път II-74"В.Преслав – Търговище- Дралфа” от км 28+780 до км 30+000- ремонтни дейности.

ОПУ-Хасково:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път III-809 - „Любимец - Йерусалимово - Изворово - Главан - Младиново” е затворен за движение в участъка от км 0+000 до км 0+700 /„Любимец - Пътен възел „Любимец” /поради аварийното състояние на мост над р. Марица

- Обходен маршрут 1 : път I-8 „Харманли - Любимец” /посока Любимец - Харманли/ - АМ „Марица” - ПВ „Любимец” - път III-809” Любимец - Голямата звезда”;

- Обходен маршрут 2 : път I-8 „Любимец - Свиленград” - път II - 80 „Ново село - АМ „Марица” - ПВ „Свиленград” - АМ „Марица” - ПВ „Любимец” - път III - 809 „Любимец - Голямата звезда.

Ремонтни дейности:

Път III-8007 Узунджово - Симеоновград от км 9+125 до км 10+685 и от км 22+760 до км 24+660 - въведена е временна организация на движението с пътни знаци без спиране на движението; път III-506 Димитровград - с. Добрич от км 1+235 до км 2+965 - въведена е временна организация на движението с пътни знаци без спиране на движението; път III-554 - „Гълъбово - Симеоновград - Харманли” от км 71+300 до км 73+130 - въведена е временна организация на движението с пътни знаци без спиране на движението; път II - 76 Тополовград - Харманли от км 64+160 до км 65+360 - въведена е временна организация на движението с пътни знаци без спиране на движението във връзка с изпълнението на обект: „А - 4 - АМ”Марица” - „Оризово - ГКПП „Капитан Андреево”, ЛОТ 2 - участък „Димитровград - Харманли” от км 36+400 до км 70+620”; път II - 59 -„Крумовград - Ивайловград - Славеево” от км 87+995 до км 92+316 - рехабилитация; път III - 806 - „ Хасково - Минерални бани ” от км 8+350 до км 21+000 - рехабилитация; път III - 807 - „Върбица - Чирпан” от км 5+400 до км 5+580 - въведена е временна организация без спиране на движението, обозначена с пътни знаци, като движението се осъществява по новоизграден пътен надлез при км 5+490; път III - 8081 - „Бориславци - Малки Воден” от км 19+078 до км 19+134 - изграждане на обходен път; път І-8 ,,Свиленград Капитан Андреево” от км 362+245 (пътно кръстовище І-8/ ул.,,Г. Гурко” ж.п. гара Свиленград) до км 363+095 (пътно кръстовище І-8/ ІІ-80), се затваря изцяло движението на МПС в посочения участък.

Обходни маршрути:

- По направление Любимец – Свиленград движението се отклонява от главния път на кръстовището при км 362+245 по ул. Г. Гурко, след това на изток по ул. Хан Аспарух до кръстовище с път ІІ-80.

- Трафикът по път ІІ-80 се насочва по дясно платно, в двупосочен режим на движение до

достигане на кръстовище с път І-8

- По направление Свиленград – Любимец маршрутът е същият, но в обратна посока.

Път III – 554 - „ Симеоновград – Харманли” от км 71+300 до км 73+130 - въведена е временна организация на движението с пътни знаци без спиране на движението, като движението се отклонява по временен обходен път при пресичане на изграждащото се трасе на АМ „Марица” във връзка с изпълнението на Обект: „ А-4 – АМ ”Марица” – „Оризово – ГКПП „Капитан Андреево”, ЛОТ 2 - участък „Димитровград – Харманли” от км 36+400 до км 70+620”.

ОПУ-Шумен:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-731 "Радко Димитриево - Друмево”, поради свлачищни процеси е въведена забрана за движение на товарни автомобили. Обходен път: "Шумен - Овчарово – Друмево”.

Ремонтни дейности: няма.

ОПУ-Ямбол:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІ-79 Елхово - Бургас от км 0+000 до км 38+100 рехабилитация - ограничение на скоростта от 40 до 60 км/час - сигнализирано; път ІІІ-7008 на мост при км 2+500 поради пропаднала настилка и пропаднал насип от км 18+059 до км 18+127 движението е пренасочено само в едното платно;

Ремонтни дейности:

Път ІІI-7602 „Граница ОПУ Хасково – Г. Манастир – Крумово – Инзово – Роза” от км 8+600 до км 13+600 и от км 14+300 до км 23+915 рехабилитация и частична реконструкция; път ІІ-53 в урбанизираната територия на града, част от уличната мрежа, от км. 149+190 до км. 149+930 – затворено.Обходни маршрути са градските улици; път ІІІ- 5305 от км 8+440 до км 15+000 „Ямбол – с.Веселиново – с. Завой – ремонтни дейности.

Опасност от падащи камъни: Искърско дефиле; Кресненско дефиле; проход на Републиката; път І-1 /Е-79/ Мездра-Ботевград и Видин-Монтана; път I-4 София-Варна при с. Пролаз

и Коритна-Български Извор-Микре; път I-5 /Е 85/ В. Търново-Дряново-Габрово-Шипка; път І-6 София-Карлово-Бургас „Козница” и „Стражата”; път ІІ-19 Симитли- Г. Делчев; път II-35 Троян-Кърнаре; път II-37 Пещера-Батак-Ш. Поляна; път ІІ-62 Самоков-Дупница /местност Дервена/; път ІІ-82 Самоков-София /Г.Окол-Пасарел-Кокаляне/; път II-84 Варвара-гара Костандово /кръстовище за Св. Петка/; път ІІ-86 Асеновград-Смолян; път ІІІ-102 Превала-Монтана; път ІІІ-104 Бобошево-Четирци; път ІІІ-107 Рила-Рилски Манастир; път ІІІ-488 Градец-Ичера-Сливен; път ІІІ-601 Горановци-Олтоманци; път ІІІ-606 в района на Копривщица; път ІІІ-622 Дромухар-Ваксево; път III-842 Юндола-Голямо Белово; път ІІІ-861 Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец; път ІІІ-865; Стояново-Ардино; път ІІІ-866 „Смолян-Кричим-Стамболийски-път І-8”; път ІІІ-3011 стената на яз. Ал. Стамболийски; път ІІІ-8611 „Белица-Загражден”, всички пътища на област Смолян.

В момента температурата във Варна е 13.9°C

Вече по всяко време може да следите актуалната температура за Варна - горе в дясно на всяка страница от Moreto.net

Коментирай       (0)   (0)     


Новини от Варна, региона и света
Задържаха дилър с голямо количество марихуана във Варна
Днес, 17 Април 2014 15:29
На 16. април, около 10:00 ч., в хода на специализирана полицейска операция е задържано лицето П. Й., на 27 г., неосъждан. В апартамента, който обитава, са намерени и иззети над 1600 гр. суха тревиста маса...
Путин: Надявам се да не се наложи да използваме военни сили в Украйна
Днес, 17 Април 2014 15:21
Надявам се да не се наложи да използваме военни сили в Украйна, за да защитим руското население там. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин по време на станалата вече традиционна среща с руските...
Практически препоръки за водачи на мотопеди и мотоциклети
Днес, 17 Април 2014 15:12
Водачите на двуколесни пътни превозни средства (ППС) са една от групите уязвими участници в движението. Именно затова Законът за движението по пътищата (ЗДвП) изрично указва, че управляващите ППС са длъжни...
Пак прекратиха обществена поръчка за лекарства в зоопарка във Варна
Днес, 17 Април 2014 15:02
Заповед да се прекрати обществена поръчка за доставка на медикаменти, хранители добавки и консумативи за варненския зоопарк издаде кметът Иван Портних на 16 април, разбра chernomore.bg. Стойността на поръчката...
Стойнев: НЕК е била на загуба заради ГЕРБ
Днес, 17 Април 2014 14:52
Сегашната ситуация в енергетиката е заради некадърното управление на ГЕРБ за периода 2009-2013 г. Експертите на ГЕРБ са одобрили бизнес план, който води към загуба на Националната електрическа компания...
Срокът за регистрация в Седми Международен Фотографски Салон Варна се удължава
Днес, 17 Април 2014 14:43
Срокът за регистрация в Седми Международен Фотографски Салон Варна се удължава до 21 април 23:59 часа, съобщиха организаторите за Moreto.net. Поради технически проблеми и трудности при отварянето на...
ЕП настоявя проектът „Южен поток" да бъде спрян
Днес, 17 Април 2014 14:33
Европейският парламент призова газопроводът „Южен поток" да не бъде изграждан, както и да бъдат потърсени други източници на газови доставки за ЕС. Резолюцията беше гласувана от евродепутатите на последното...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Женско списание Кино-програма
Спешен зъболекар Театър
Козметично студио Сметка за вода
Модерни мебели Сметка за ток
Имоти за Бизнес Промоция лаптопи
Имоти Варна Без влага и мухъл
Препоръчваме
Намаления във Варна Домофони
Слънчеви панели Почивки, Екскурзии
Градински мебели Индекс Реклама
Матраци и спални Пест контрол
Разписание БДЖ Тапети във Варна
Цялата баня Поръчка на храна
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Черноморие
 Общество
 Политика
 По света
 Икономика
 Технологии
 Любопитно
 Спорт
Анкета
Къде ще сте по Великденските празници
У дома.
На екскурзия в страната.
На екскурзия в чужбина.
На работа.
Не съм решил.
Днес в афиша на Варна
300: Възходът на една империя

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
22:20#ч.
Кино Арена - Мол Варна
22:00ч.
Светът на океаните 3D

ФК - зала 6
18:00ч.
3 дни да убиеш

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
15:20, 17:50#ч.
Кино Арена - Мол Варна
13:50, 19:00ч.
Need For Speed

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
12:00, 14:40, 17:30, 20:15#ч.
Кино Арена - Мол Варна
11:15, 16:20ч.
Саботаж

Кино Арена - Мол Варна#
13:00, 15:20, 18:00, 20:20, 22:40#ч.
Кино Арена - Гранд Мол Варна
11:15, 13:45, 16:00, 18:15, 20:30, 22:45ч.
Голямото Скачане

Кино Арена - Мол Варна
11:20, 13:30, 15:40, 17:45, 20:00, 22:15ч.
Невероятният Спайдър-мен 2

Кино Арена - Гранд Мол Варна
00:00ч.
Мьобиус

ФК - зала "Европа"
17:30, 19:30ч.
Експозиция "Древногръцкият Одесос"

Археологически музей
Великденски благотворителен базар на ТФ "Феникс"

Община Варна и Младежки дом
Празнична Великденска изложба

Радио Варна - Арт салон
Изложба на Албена Баева: Ами ако...

Галерия "Contemporary space"
Изложба на Edgar Gomez Happy deep inside my soul

Арт зона "На тъмно"
Изложба с фотографии: "аКцеНт"

International Hotel
Изложба на учители от НУИ "Добри Христов" - Варна

Двореца в Балчик
Постоянна изложба "Варна - вчера и днес"

НЧ "Просвета 1927"
Изложба: "Природно-митологично"

Галерия „A & G Art Meeting“
Изложба: Вълшебният свят на минералите

Археологически музей
Изложба – живопис на Йордан Николов - Даката: „Изгубените светове”

Галерия "Графит"
Великденска изложба - икони на Красимир Костадинов - Зографа

Галерия „Арт Маркони”
Изложба: "Любим цвят"

Галерия Теди
Изложба: "Човекът и морето"

Музей за история на Варна
Изложба на ученици от НГХНИ „Константин Преславски”

НЧ "Просвета 1927", кв.Аспарухово
Изложба - живопис и малка пластика: "Хармония и светлина"

Галерия Ларго
Благотворителна изложба-базар "Само ЗАЕДНО сме силни" в помощ на онкоболни деца

Гранд Мол Варна
10:00 - 20:00ч.
Изложба: „Оръжието на свободата”

Военноморски музей
Изложба: Акварелни писма от Винсент

Галерия Le Papillоn
Ретро парти всяка вечер с Боряна, Наско , Цецо, Калоян и Краси

Ретро клуб
Retro Night With DJ XTO

Planet Bar
22:00ч.
Преди дискотека

Club "Deja vu"
20:00ч.
Nu Disco and Nu Funk

Club "Incognito"
22:00ч.
Soul funk thursdays

Club "Incognito"
20:00ч.
Гостува Алисия

Plazza
Студентско парти с Dj Kerry

Plazza
Исус Христос Супер Звезда

Варненска опера
19:00ч.
Симфоничен концерт - Фортисимо клас

Варненска опера
11:00ч.
Програма: ХV Великденски музикален фестивал

Варненска опера
Концерт на ученици от НУИ "Добри Христов" - класическа музика – китара и флейта

Концертно студио на Радио Варна
18:00ч.
Пролетен салон на изкуствата в НГХНИ "Константин Преславски"

Варна
IV Великденски театрални седмици – Варна 2014

Драматичен театър
Откачена фамилия

Театър Българан
19:00ч.
Мистър Пибоди и Шърман

Кино Арена - Мол Варна
12:10ч.
Ной Real 3D

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
14:00, 16:50, 19:40, 22:30#ч.
Кино Арена - Мол Варна
12:45, 14:15, 15:45, 17:00, 18:30, 19:45, 21:15, 22:30 ч.ч.
Завръщането на първия отмъстител

Кино Арена - Мол Варна#
11:00, 13:45, 16:30, 19:20, 22:10#ч.
Кино Арена - Гранд Мол Варна
11:20, 14:15, 17:10, 18:45, 20:00, 21:30, 22:45ч.
Дивергенти

Кино Арена - Мол Варна#
21:30#ч.
Кино Арена - Гранд Мол Варна
12:30, 20:20, 23:00ч.
Рио 2

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
11:30, 12:20, 13:40, 14:30, 15:50, 16:40, 18:00, 20:10#ч.
Кино Арена - Мол Варна
11:10, 13:20, 15:30, 17:40, 19:50ч.
Повече от мед

ФК - зала 6
20:00ч.
Последният оцелял

Кино Арена - Гранд Мол Варна#
12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:10#ч.
Кино Арена - Мол Варна
11:30, 14:00, 16:45, 19:15, 21:45ч.
Кино  Театър  Опера  Клубове  Още...
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   Форум   Блог   Пауза   Реклама   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Несебър   Сандански   MyHoliday.bg   Приятели   Запознанства   Elmaz.rs   Моите пари  
Moreto.net в Google+ и Facebook