Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Млада майка на 4 деца от Варна загина в Гърция

Вторник, 29 Септември 2020 13:35
Източник: в.Труд   
30-годишната Миглена Стоянова-Мусхонас, родом от Варна и майка на четири деца, сложи край на живота си, като се хвърли с автомобил в 70-метрово дере на провинциалния път между Каланос-Комбигади на община Еримантос, Патра.

Тя оставя сирачета на 11, 8, 7 години и 6-месечно бебе, съобщава в."Труд".

30-годишна майка е починала от сериозни наранявания на гърдите и корема. Причините, довели я до това крайно решение, са обвити в мистерия, според майка й Кремена Петрова, която също от 12 години живее в Гърция.

"Пристигнах през януари 2008 година в Гърция, а през май дойде и дъщеря ми, която се установи при мен. По-късно се запозна със съпруга си.

През 7-годишния си брак до момента отглеждат 4 деца. Една дъщеря на Миглена и три от брака им", разказва пред медията опечалената майка.

Свидетел твърди, че е видял жената да плаче малко преди да се хвърли в дерето. Показанията му, разпространени в интернет, по-късно са "изтеглени“, оставяйки съмнения за ролята на съпруга й в инцидента.

Според майката Кремена Петрова показанията около смъртта на дъщеря й са изключително противоречиви. Съпругът на починалата българка в предавания по гръцки телевизии изнася противоречиви факти около настъпилата смърт.

Според думите му Миглена и той са били щастливо семейство, докато според майка й през 2019 година Миглена е напуснала мъжа си и отишла при майка си и е искала да се разведе. Причината да се върне обратно е, че научава за последната си бременност.

"Аз не поддържах близки отношения с тях, защото от самото начало бях срещу този брак. Показанията на зет ми се разминават. Аз искам да разбера каква е причината за това крайно решение на дъщеря ми. След като са били щастливи, както твърди той, защо тя е посегнала на живота си.

И къде е съобщението, което тя му е изпратила преди да се самоубие? Защо твърдят, че няма такова, а на мен от полицията ми казаха, че има и са изтеглени всички нейни съобщения", продължава да се пита майката.

Според нея съобщението е изпратено в 18.00 ч. към зет й, който го е отворил в 18.45 ч. "Аз приключих, не издържам повече, да се грижиш за децата", са последните думи на Миглена според майка й, както и според гръцки печатни медии, които са публикували текста на смс-а, който в последствие мистериозно изчезва.

"Те имат кафе. Там са се скарали. Дъщеря ми взима колата и тръгва към дома им. От там целува голямата си дъщеря и тръгва с колата в нервна криза.

Спира на едно място, пише смс, започва да блъска колата и да плаче, по думи на свидетел, след което той я вижда как се хвърля от скалата в пропастта.

Свидетелят обаче сменя показанията си в полицията", твърди майката.

Съпругът на загиналата българка отрича да му е изпратено съобщение по мобилния телефон, в което жена му да го информира, че ще сложи край на живота й.

Майката Кремена Петрова е поискала да бъде разпитана от полицията, поискала е думата по гръцки медии, където излиза и говори зет й, но до момента среща само отказ.

Българското посолство в Атина не е уведомено официално към момента за настъпилото събитие и обстоятелства около него.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини - По света
Шефът на ООН за блокираните 7000 камиона с помощи за Газа: Морално безобразие
Събота, 23 Март 2024 18:00
"Това е повече от трагично. Това е морално безобразие". Така определи генералният секретар на ООН Антониу Гутериш блокирането на 7000 камиона с хуманитарна помощ за ивицата Газа. Регионалният управител...
Путин: Всички извършители на атентата край Москва са заловени
Събота, 23 Март 2024 17:17
Всички четирима преки извършители на кървавия атентат край Москва са открити и задържани. Всичките четирима преки извършители на терористичния акт, всички онези, които са стреляли и са убивали хора,...
Варна се включва в "Часът на Земята": Гасим осветлението за час
Събота, 23 Март 2024 16:40
Община Варна ще се включи в най-мащабната световна природозащитна инициатива "Часът на Земята", организирана от международната екоорганизация WWF. В знак на съпричастност към каузата за опазване на...
115 достигна броят на жертвите от атентата в Москва
Събота, 23 Март 2024 15:30
Продължава да расте броят на жертвите от терористичния атентат в предградието на Москва. По данни на следствения комитет на Русия загиналите вече са 115. Ранените са над 100. Припомняме, в петък вечер,...
93 станаха жертвите от терористичната атака край Москва, 11 са задържани
Събота, 23 Март 2024 11:33
Броят на загиналите при терористичната атака край Москва нарасна на 93 души, съобщиха руските власти. 11 души са задържани, включително четиримата преки участници в терористичната атака в "Крокус сити...
Световен ден на метеорологията
Събота, 23 Март 2024 09:23
23 март е Световен ден на метеорологията. На този ден през 1950 г. влиза в сила конвенцията, с която се основава Световната метеорологична организация (СМО), в която членуват над 190 държави. Чества...
Принцесата на Уелс е била диагностицирана с рак
Събота, 23 Март 2024 08:20
Принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън направи изявление, в което разказа, че е била диагностицирана с рак и е подложена на превантивна химиотерапия. По думите ѝ коремната операция, на която бе подложена...
Ислямисти поеха отговорност за терористичния атентат край Москва, загиналите надхвърлиха 60
Събота, 23 Март 2024 08:01
60 надхвърли броят на загиналите при терористичния атентат снощи край Москва. Припомняме, в петък вечерта неизвестни нападатели откриха стрелба с автоматично оръжие в концертна зала в търговски център...
Търси в новини:
345678910111213

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Всички теми
 Варна и Черноморие
 България
 Най-четено от По света 1 2 3
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.1 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook