Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Фестивален и конгресен център - Варна отваря на 15 юни

Четвъртък, 11 Юни 2020 12:42
Източник: Moreto.net   
Сн.: Moreto.net
Билетният център на Фестивален и конгресен център отваря на 15 юни с работно време от 12 до 18 часа, от понеделник до неделя, научи Moreto.net

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при пълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията. При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти – културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.



Във Фестивален и конгресен център през юни очаквайте следните прояви:

- 27 юни - зала 1 - 19:30 ч. - Годишен танцов хип–хоп спектакъл"ВСЕВЪЗМОЖНО" на Дъ Сентър

- 28 юни - зала 2 - 16 ч. - Юбилеен концерт "Мария Добрева - 15 години на сцена" /Закупените билети за 22 март ще важат за новата дата без презаверка./

Промени в програмата на Фестивален и конгресен център:

* "Сборен моноспектакъл Мариус 50" ще се играе на 13 октомври в зала 1. Всички билети от 16.03. ще важат за тази дата без презаверка. Ако искате да гледате Мариус на 14.07 . в Летен театър, е необходима презаверка най-късно до 15.06. на билетен център "Българан"

* Концертът на Силвия Кацарова "Мой сън..." ще се състои на 07.07. в Летен театър. Всички билети от 30.03. ще важат за тази дата.



* ТП "Горещо" ще се играе на 23.09. Всички билети от 23.03. ще важат за тази дата.

* ТП "Нашата голяма френска сватба" ще се играе на 13.07. Всички билети от 24.03. ще важат за тази дата.

* ТП "Лъжи ме, обичам те" ще се играе на 3.08. Всички билети от 29.03. ще важат за тази дата.

* ТП "Чамкория" ще се играе на 27.10. в зала 1 на ФКЦ. Всички билети от 26.05. ще важат за 27 октомври без презаверка или могат да бъдат презаверени за 2.07. за същата постановка в Летен театър най-късно до 15.06. на касата на Театър "Българан".

* ТП "Лъжата" ще се играе на 17.08. от 19.30 часа в зала 1.

* ТП "Помощ, жена ми е луда!" ще се играе на 12 октомври 2020г. в зала 1 на ФКЦ-Варна. Всички билети от 08.03. ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът на ансамбъл "Чинари", предвиден за 5 юни ще се състои на 20 октомври. Закупените билети важат за новата дата без презаверка.



** Връщане и презаверка на билети от събития на театър "Българан", на касата му в срок до 15 юни, тел. 052/602828.

* Информация за концерта на Доминик Милър /13.03./ :

- може да върнете закупените за концерта билети на касата на ФКЦ от 1 юли;

- за билети, закупени от онлайн платформата www.fccvarna.bg , изпратете имейл до fccvarna@gmail.com с прикачени билети.



* За постановката "Кризисен център" ще се насрочи нова дата през октомври или ноември. Всички закупени билети за 10.03.2020 г. и 18.05.2020 г. ще важат без презаверка.

* Закупените билети за концерта „Девета симфония“ на Лудвиг ван Бетовен с диригент Йордан Камджалов за 14 март и 14 април ще важат без презаверка за 1 септември 2020 г. от 19 часа.

* Концерт-спектакълът "КРАЛЯТ НА УСМИВКАТА" - бенефис на Георги Пейчев-Жоро Степа ще се състои на друга дата вместо на 21 март. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

* За концерта на МИХАИЛ БЕЛЧЕВ и приятели "НЕ ОСТАРЯВАЙ, ЛЮБОВ!" се очаква да бъде обявена нова дата до края на месец юни.

* За информация относно закупени билети за концертите от програмата на Европейския музикален фестивал Варна 2020 , ползвайте следния имейл или телефон за връзка с организатора: office@elitemusic.bg, 0888322398.

Заб.: Концертите са: 25 март - Саксофонен квартет „Сигнум“ и мултиперкусионистът Алексей Герасимец; 2 април - Сонатна вечер с Димитър Буров, цигулка и Боян Бъчваров - пиано; 6 април - Музикално пътешествие “В света на ударните инструменти“; 28 април - Фламенко спектакъл Puntal; 22 май - Концерт на Найджъл Кенеди.

* Концертът на БТР във Варна на 21 април се отлага за дата през декември, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* "Моцарт - Реквием и шедьоври за орган с проф. Нева Кръстева" на 17 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата

* Благотворителният концерт "Големи чудеса за малките герои" на 25 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът "Младите надежди на България", предвиден за 23 април ще се състои на 6 ноември, а билетите за новата дата ще важат без презаверка.

* ТП "Антихрист" по Емилиян Станев, предвидена за 26 април ще се състои на 22 октомври, без презаверка на билетите.

* За кинофестивала София Филм Фест очакваме нови дати.

* Фермерският пазар пред ФКЦ се провежда отново всяка неделя.

* От 21 до 30 август ще се състои 28-то издание на Международния филмов фестивал "Любовта е лудост".

ЗА СЪБИТИЯТА, ОТЛОЖЕНИ ПОРАДИ КОВИД-19, за които все още няма насрочена дата, билети ще могат да се връщат след обявяването на новата дата.

Ще Ви бъдем благодарни, ако не връщате, а презаверите своите билети за друго програмирано събитие. Така ще бъде оказана подкрепа на всички културни оператори - организатори и продуценти, които рестартират своята дейност с много желание и отговорност.

** ФКЦ - Варна си запазва правото на промени.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини - Култура
Режисьорът Сребрина Соколова за мюзикъла „Дух“ преди предпремиерата във Варна
Вторник, 2 Април 2024 12:34
Режисьорът Сребрина Соколова за мюзикъла „Дух“, чиито предпремиери предстоят на 5 и 6 април във Варна. В основата на драматургията на мюзикъла „Дух“ от Дейв Стюарт и Глен Балард, е заложена една вълнуваща...
Програма на варненски галерии ни въвежда в тайните на гравюрата на линолеум
Понеделник, 1 Април 2024 18:53
Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ и Галерията за графично изкуство във Варна продължават съвместната си образователна програма "Въведение в графичното изкуство" с нов модул, посветен на графичната...
Нено Белчев представя изложбата „Вътрешният мир на птицечовката“
Понеделник, 1 Април 2024 18:17
Живописец, скулптор, видео артист или всичко това заедно? Нено Белчев избягва да се самоопределя, но едно е сигурно – работите му никога няма да Ви оставят безразлични! Уникален артист с богато въображение...
Емоционално начало на ХХ Европейски музикален фестивал Варна 2024
Неделя, 31 Март 2024 18:40
Вълнуваща церемония за 20-годишнината на форума даде снощи в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център началото на Европейския музикален фестивал Варна 2024. Мария Кондова, директор на фестивала, изрази...
Днес се открива ХХ Европейски музикален фестивал Варна 2024
Събота, 30 Март 2024 15:40
Именитата пианистка Елена Башкирова и оркестър Кантус Фирмус ще радват меломаните с шедьоври на Моцарт. Началото е в 19:00 в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център. За своята първа среща с публиката...
"Съзерцание"- Изложба живопис на Ангел Веселинов
Петък, 29 Март 2024 14:19
Светът отдавна живее на скорост – шеметна и неконтролируема. Динамиката вече е начин на живот. Какво пропускаме и струва ли си, разбираме твърде късно, за да върнем лентата назад. Тогава, когато натрупаните...
Синът на Чарли Чаплин идва за участие във „Варненско лято“
Петък, 29 Март 2024 13:02
Концертът-спектакъл „Чаплин пианисимо“ с участието на Юджийн Чаплин, сина на легендарния кино творец Чарли Чаплин, ще бъде представен във Варна на 15 юни от 19:30 ч. във Фестивалния и конгресен център....
Арт галерия Папийон представя Станимир Видев с изложба живопис от 1-ви април
Четвъртък, 28 Март 2024 16:16
"Цветът е клавиш; окото - чукче, а душата е многострунно пиано. Художникът е ръка, която с един или друг клавиш създава вибрациите на човешката душа." Василий Кандински От 1-ви април до 7-ми май 2024...
Търси в новини:
345678910111213

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Всички теми
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Най-четено от Култура 1 2 3
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook