Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
Общество
Политика
По света
Икономика
Технологии
Туризъм
Любопитно
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории за споделяне
Избори
Архив на новините
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Презастрояване
Коронавирус
бул.Левски
Морската градина
Детски градини
Новини

Поредна мащабна благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки в помощ на недоносени бебета предстои във Варна. Събитието ще се проведе на 25 април (събота) от 9 до 16 часа пред Катедрален храм "Св. Успение Богородично", научи Moreto.net. Със събраните средства от рециклиране...
Концерт

Като част от Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски,Филипс, Ромеро и Грисман ще представят последния албум “Sorcery Inside”, както и албумa “Life Motion”, който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се присъединят едни от най-добрите български музиканти в лицето на Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев и др.
Новини

Апелативния съд на Варна взе решение да отмени определението на Окръжен съд- Варна за предсрочното освобождаване на варненеца Георги Желязков след частен протест на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна, научи Moreto.net Прокуратурата смята че позицията на Окръжния съд е незаконосъобразна и оценката относно поправянето на осъдения Желязков е необоснована, породена от надценяване...
Новини от Варна, региона и света

Винаги усмихнати и отзивчиви: екипът на най-новия Kaufland във Варна

Петък, 24 Януари 2020 16:35
Източник: Moreto.net   
(40)   (39)

Ако трябва да ги опишем с едно изречение, то ще бъде: винаги усмихнати, отзивчиви и на разположение за клиента. Такива са всички 90 човека, които формират екипа на петия хипермаркет на Kaufland във Варна, който отвори врати по-рано тази седмица на ул. Девня 24. Това е петият обект на веригата в морската столица, с който Варна се превръща във втория град в България с най-много обекти на Kaufland след София. От откриването на своя първи обект в морската столица досега, Kaufland се стреми да удовлетворява нуждите на своите клиенти в града с разнообразие от качествени продукти на отлични цени, приятно пазаруване и безупречно обслужване.

Всичко това щеше да е невъзможно, ако го нямаше екипът от професионалисти на Kaufland във Варна.

Част от него вече са всички служители на Kaufland Варна Одесос. Техният профил е пъстър - те са на различна възраст, имат разнообразни интереси, някои от тях са дългогодишни служители на компанията, други са станали част от семейството на Kaufland съвсем скоро. Те заемат широк спектър от длъжности – от служител прием стока до ръководител Сектор. Но общото между всички тях е хъсът им за работа, уважението помежду им и желанието им клиентът винаги да си тръгва удовлетворен от магазина.

А как се постига последното: преди всичко с усмивка и позитивно отношение.

Елена Желязкова,
служител „Нехрани“
„Винаги посрещам клиента с усмивка и поздрав. Стремя се да вляза в неговите обувки, да го разбера и да му помогна“, казва Елена Желязкова, служител Нехрани.

Човечните хора създават човечни компании

Елена е служител на Kaufland от 2012 година. Тя за малко не напуска компанията в първите месеци след започването си. Остава до ден днешен благодарение на тогавашния й пряк ръководител, у когото среща разбиране и който по човешки й помага.

„Днес в Kaufland има много автоматизации и технологии, които облекчават нашата работа. Преди осем години повечето палети с основни храни като олио, брашно и ориз се изваждаха от складовите помещения в търговската зала на ръка, а не автоматично. Тази работа ми тежеше физически. Затова един ден отидох при прекия си ръководител и му казах, че много ми харесват екипът и компанията, но нямам възможност да върша тази работа. Получих подкрепа от управителя и ме преместиха в отдел „Нехрани“. До ден днешен работя в този отдел, но в друг магазин във Варна. Сега ще продължа работата си в новооткрития обект. Благодарна съм за всичко“, разказва Елена.

И може би заради човечното отношение, което ръководителят й и всички колеги вътре в компанията проявяват към нея, Елена още в началото научава важен урок: че тя също трябва да бъде човечна с клиентите.

„Един човек се разбира отдалече – дали има проблем, дали е ядосан или е в добро настроение. Проявявам индивидуален подход към всеки, а да направя така, че клиентът да си тръгне доволен, е най-големият ми талант. Най-важното е винаги да кажеш „Добър ден“ и да отговориш с усмивка дори на киселия човек. Така той гарантирано също ще си тръгне с усмивка“.

Димитър Желев,
ръководител „Стоки“
Позитивното настроение в компанията е заразително, а усмивката към клиента, отзивчивостта и желанието да помогнат са запазена марка на служителите в компанията. Такова е мнението и на Димитър Желев, ръководител „Стоки“ в новооткрития хипермаркет на Kaufland, който „никога не тръгва с рогата напред“ и смята, че да си услужлив е най-важно в отношението между клиента и служителя.

Димитър започва работа в компанията през 2017 година като служител „Стоки“, а от края на миналата година заема новата си позиция на ръководител.

Защо Kaufland?

Преди почти три години Димитър избира именно Kaufland за следващото си работно място, защото вярва, че компанията ще му даде сигурност и възможност за развитие. И се оказва прав. Като ръководител „Стоки“ днес той заедно с още 50 човека в магазина се грижат за това стоката винаги да е перфектно подредена по рафтовете за клиентите.

„Даваме от себе си часове труд и работа, затова когато оценят труда ти, чувството е много хубаво“, споделя Димитър.

В професионален план той има мечта, която се надява да реализира заедно с новите си колеги: „Искам да бъдем сплотен екип, да се подкрепяме на всяка цена и да продължим да проявяваме човешко отношение към клиента, както досега.

Вътре в Kaufland да сме нещо повече от това, което сме отвън“.

Освен заради стабилност и кариерни възможности, Димитър избира Kaufland и защото смята, че компанията е „школа“. „Тук изграждаш характер – учиш се на ред и дисциплина, учиш се да работиш. Това е особено важно за младите хора“.

Живко Сребков,
ръководител „Стоки“
Преди 12 години Живко Сребков пък избира Kaufland като логично продължение на своята вече стартирала кариера в сектора за бързооборотни стоки.

“Започнах работа тук, защото Kaufland е международна компания с изградени стандарти. Коректен работодател с ясни правила, който предоставя възможност за развитие“, казва Живко.

Той започва работа в Kaufland през 2008 година като ръководител отдел „Напитки“ в новооткрития обект на Kaufland в гр. Добрич. След кратко отсъствие в компанията, по време на което Живко се впуска в други професионални начинания, през 2017 година той отново се завръща в Kaufland като служител „Нехранителни стоки“. За по-малко от 2 години заема позицията ръководител на същия отдел, а в момента оглавява целия сектор „Стоки“ в петия магазин на Kaufland във Варна. Сред задълженията му са организация и разпределение на работния процес, съблюдаване спазването на високите стандарти за обслужване на компанията, изготвяне на графици за смените на служители, работа с представители на външни фирми и още много други.

Живко смята, че за да изпълнява перфектно своите задължения, са нужни преди всичко добра организираност, търпение, хъс за работа, постоянство и не на последно място – уважение към колегите. Живко не пропуска да спомене и доброто настроение, с което дори предизвикателствата на работното място се преодоляват с усмивка.

На въпроса защо Kaufland е най-доброто място за работа в България, Живко е категоричен:

„Преди 12 години Kaufland навлизаше на българския пазар. Тогава и сега коректното отношение към служителите остава непроменено“.

Женя Андонова,
ръководител „Свежи храни“
„Едно голямо предизвикателство“ – така пък описва Kaufland Женя Андонова, която е ръководител на отдел „Свежи храни„ в новооткрития хипермаркет на Kaufland във Варна и която също има дългогодишна история в компанията.

„В Kaufland започнах работа през 2010 година като служител „Месо“ в сектор „Свежи храни“. Само след пет месеца бях предложена и поканена на интервю за позицията ръководител на сектор „Деликатеси“ за третия филиал във Варна, който предстоеше да бъде открит през 2011 година. През 2018 година Женя е избрана за ръководител Свежи храни“. Тя отговаря за екип от близо 30 човека, които всеки ден се грижат за свежестта и доброто качество на продуктите, които Kaufland предлага на своите клиенти. Женя е изключително отдадена на своя екип – тя смята, че добрият ръководител е този, който не само критикува своя екип, но преди всичко сплотява, поощрява и насърчава хората си.

Как минава един типичен работен ден на Женя?

„Работния ми ден е доста динамичен и емоционален. На 100% съм ангажирана със своя екип и планирането как ще протече денят, така че всички да си тръгнем доволни и с усмивка от добре свършената работа“.

Андрей Леонтиев,
служител „Прием стоки“
„Да работиш в голям екип, който е сплотен и в който всички помагат един на друг, е хубаво – винаги, когато имаш нужда от съдействие, има човек, който е насреща, за да ти помогне“. Това са първите впечатления на Андрей Леонтиев, един от най-новите членове в голямото семейство на Kaufland.

Андрей започва работа в компанията като служител „Прием стоки“ през ноември миналата година. Първоначално той преминава през двумесечно обучение, за да се запознае с всички процеси и да е напълно подготвен за работата в новия хипермаркет. Андрей се насочва към Kaufland преди всичко защото търси сигурност. След последната година, която се оказва трудна за него, той има нужда от работодател, който ще му даде подкрепа и ще изплаща навреме възнаграждението му. Споделя, че най-интересно в работата му сега, е обработката на документи.

„Като служител „Прием стока“ имам отговорни задачи – освен че почти всеки артикул, който клиентът вижда в магазина, минава през моите ръце, приемам и попълвам важна документация – стокови разписки, приемно-предавателни протоколи, движения на стока и много други.

Румен Христов,
служител „Плодове и зеленчуци“
Когато говорим за свежест и качество, не по-малко отговорна е работата на Румен Христов – още един от най-новите членове в екипа на петия магазин на Kaufland във Варна. Преди да започне работа в компанията, Румен има напълно различни сфери на дейност. Избира Kaufland, защото иска да върви само напред – както в живота, така и в професията си. Вярва, че Kaufland ще му помогне именно в последното.

Румен започва работа във веригата през декември миналата година като служител в сектор „Плодове и зеленчуци“. Преминава едномесечно обучение и вече стриктно следи свежестта и качеството на плодовете и зеленчуците, които обектът предлага на клиентите, да са винаги налице.

„Учтивост и общуване с клиентите винаги с усмивка“ – според Румен това е ключът към сърцето на клиентите.

Глория Стефанова,
служител „Информация“
На същото мнение е и един от най-младите членове в екипа на петия магазин на Kaufland във Варна – Глория Стефанова, служител „Информация“. Чрез Kaufland Глория получава шанса да започне кариерния си път в голяма международна компания и искрено споделя, че е много благодарна за тази предоставена възможност. Казва и че се вълнува, че започва работа в юбилейния 60 за Kaufland хипермаркет в България.

Глория е едно от лицата зад „Информация“ и като такова тя има редица задължения – издава фактури, приема повредени електроуреди, за които Kaufland предоставя допълнителна едногодишна гаранция към законовата от две години, информира клиентите за актуални промоции. Но несъмнено посочва, че най-важно в нейната работа е положителното отношение.

„Винаги трябва да съм усмихната, защото аз съм човекът, който изпраща клиентите от магазина. „Ако не сме усмихнати и отзивчиви, клиентът няма да се върне отново при нас“.

Може би именно това положително отношение е в основата на успеха на Kaufland – компания, която вече 14 години предоставя качествени продукти и човечно отношение на своите клиенти и ще продължава да го прави в своя 60-ти юбилеен хипермаркет в гр. Варна. Вярваме, че именно добрите екипи и хората в тях правят компаниите успешни. Вярваме и че мечтата на Димитър екипът на Kaufland Варна Одесос да бъде сплотен екип и да се подкрепя, ще се сбъдне.

Рекламна публикация

  (40)  (39)
Коментари
20:55ч. 25 Януари 2020 #6
illiicenturyon
хм,кауфланд,лидл. селяните пазарят там.
17:39ч. 25 Януари 2020 #5
whatsup
Дума колониал в немския език няма.
16:56ч. 25 Януари 2020 #4
osemshest
Niko, в английският език има термина Nonfood. Тук в България се превежда буквално, тъй като нямаме друга дума- нехранителни стоки. Та това е "нехрани" казано накратко! На "свежи храни" пък им викат Фрише. На "основни"- колониал, думи взаимствани от немският език.
Новини от Варна, региона и света
Варненски експерт: Търгът за кораба Перун е компрометиран
Понеделник, 17 Февруари 2020 15:59
Обявеният търг за продажба на спасителния кораб "Перун" е компрометиран и с нечестно въведена информация. Това съобщи на пресконференция к.д.п. Никифор Герчев, който е първият капитан на плавателния съд,...
Задържаха непълнолетен с марихуана във Варна
Понеделник, 17 Февруари 2020 19:42
Непълнолетен е хванат с марихуана, съобщават от варненската полиция за Moreto.net На 12 февруари, около 14:20 часа, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от Варна, неизвестно на...
"Черно море" възстановява след мача с "Дунав"
Понеделник, 17 Февруари 2020 19:31
Отборът на "Черно море" проведе първа за седмицата тренировка днес преди обед, научи Moreto.net. Титулярите в срещата с Дунав в Русе, спечелена с 2:0, проведоха възстановително занимание на стадион “Тича”. Всички...
Задържаха пиян мъж, обиждал и заплашвал варненци
Понеделник, 17 Февруари 2020 19:21
Криминално проявен е задържан за непристойно поведение, съобщават от варненската полиция за Moreto.net В събота, около 18:30 часа, в района на магазин за хранителни стоки на ул. "Цар Иван Срацимир", С.С....
Диетолог: Може да ядем сладкиши, без да пълнеем
Понеделник, 17 Февруари 2020 19:09
Диетолог от Франция, която се смята за родно място на много десерти, сподели съвети как да ядем сладкиши и да не наддаваме на тегло. "Балансираното хранене, разбира се, е важно за здравето. Но в същото...
Двама младежи се биха в центъра на Варна
Понеделник, 17 Февруари 2020 18:59
Двама се биха в малките часове на 15 февруари, съобщават от варненската полиция за Moreto.net. Около 03:00 часа на ул. «Отец Паисий», неизвестно лице е нанесло удар в областта на лицето на 25-годишен...
"Черно море" пуска билети за мача с "Левски"
Понеделник, 17 Февруари 2020 18:47
"Черно море" ще стартира продажбата на билети за мача с Левски в петък, 21 февруари, научи Moreto.net. От 10 до 17 часа на касата на входа за автомобили на стадион “Тича”, която се намира на ул. “Никола...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Женско списание Кино-програма
Спешен зъболекар Театър
Криолиполиза Сметка за вода
Всичко за банята Сметка за ток
Имоти във Варна Култура
Препоръчваме
Музеите във Варна Килими
Златна роза Разписание БДЖ
Гаражни врати промо Wi-Fi конвектори
Матраци и спални Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 Общество
 Политика
 По света
 Икономика
 Технологии
 Туризъм
 Любопитно
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
Анкета
Доволни ли сте от работата си ?
Да, много.
Категорично не.
От работата да, но не и от заплатата.
На този етап да.
Не се разбирам с колегите.
В момента не работя.
Днес в афиша на Варна
Памет за капитан Петко Войвода

Музей на Възраждането
По пътя към морската история

Военноморски музей
Изложба на Александър Петров – Лавандулата (1916-1983)

Градска художествена галерия#
18:00#ч.
Градска художествена галерия
Картини от 1001 нощ - Георги Станчев-Гео

ФКЦ - фоайе
Фрагменти - Цветан Казанджиев

Градска художествена галерия
Из колекциите - изложба графика малък формат и екслибрис

Галерия Le Papillоn
Годишна изложба на музей "Георги Велчев"

Градска художествена галерия - Филиал
„Здравейте, моето име е Тирана“, „Здравейте, моето име е Тбилиси“

Археологически музей
Etudes Erotiques - Ванко Урумов

Градска художествена галерия
Изложба на Овидиу Кроитору, Румъния

Градска художествена галерия
20х20 в 2020: изложба - живопис и мозайка

Галерия Ларго
70 години Градска художествена галерия

Градска художествена галерия
Телефонът на мъртвеца

Драматичен театър - Основна сцена
19:00ч.
Умопомрачение

ФКЦ - зала 1
19:00ч.
Ема

Кино Арена - Мол Варна#
12:20, 17:00#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
21:30#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
17:20#ч.
ФКЦ - зала 6#
17:00#ч.
Синема Сити
13:45, 16:20, 19:00, 21:40ч.
Доктор Дулитъл

Кино Арена - Мол Варна#
14:40#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
11:40#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
18:30#ч.
Синема Сити#
14:00, 18:30#ч.
Синема Сити#
16:10#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
11:20, 12:50, 15:00#ч.
ФКЦ - зала "Европа"
11:00ч.
Шпионски бъркотии

Кино Арена - Мол Варна#
12:00#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
11:40#ч.
Синема Сити
13:30ч.
Връзкология

Кино Арена - Гранд Мол#
19:45#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
13:30, 15:15, 17:00, 18:45, 20:30, 22:40#ч.
Синема Сити#
14:10, 17:50, 19:45, 21:40#ч.
ФКЦ - зала "Европа"
16:00ч.
Овца или вълк 2: Голям прас

Кино Арена - Мол Варна#
11:45#ч.
Синема Сити
16:00ч.
Соник: Филмът

Синема Сити#
13:40, 14:30, 15:50, 16:40, 18:00, 20:10, 22:20#ч.
Синема Сити#
18:50, 21:00#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
11:30, 13:45, 15:50, 16:50, 18:00, 19:00, 20:15, 22:20#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
21:10#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
11:00, 12:00, 13:15, 15:20, 17:30, 19:40, 21:45#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
14:10, 16:20, 18:30, 20:40, 22:45#ч.
ФКЦ - зала 6
15:00ч.
1917

Кино Арена - Мол Варна#
22:00#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
16:00#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
22:00#ч.
Синема Сити
17:00, 21:20ч.
Джоджо заека

Синема Сити#
14:40#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
20:40#ч.
Кино Арена - Гранд Мол
12:10ч.
Джуманджи: Следващо ниво

Синема Сити
14:20ч.
18% сиво

Кино Арена - Мол Варна#
13:30, 16:30#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
14:30#ч.
ФКЦ - зала "Европа"#
17:50#ч.
Синема Сити
15:40ч.
Червената обувчица и седемте джуджета

Кино Арена - Мол Варна#
11:15, 15:00#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
11:10, 13:10, 15:10, 17:15, 19:15#ч.
Синема Сити
13:10, 15:10, 17:10, 19:10ч.
Островът на фантазиите

Синема Сити#
14:15, 18:00, 20:15, 22:30#ч.
Кино Арена - Мол Варна#
12:30, 14:50, 17:15, 19:30, 21:50#ч.
Кино Арена - Гранд Мол#
14:50, 20:00, 22:20#ч.
Кино Арена - Гранд Мол
16:50ч.
Хищни птици

Кино Арена - Мол Варна#
11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:15#ч.
Кино Арена - Гранд Мол
11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30ч.
Малки жени

Кино Арена - Мол Варна#
13:50, 18:50#ч.
Синема Сити#
20:40#ч.
Кино Арена - Гранд Мол
19:10ч.
Лоши момчета завинаги

Кино Арена - Мол Варна#
14:10, 16:40, 19:10, 21:40#ч.
Синема Сити#
16:30, 19:20, 22:00#ч.
Кино Арена - Гранд Мол
16:45, 19:20, 21:50ч.
Кино  Театър  Опера  Клубове  Още...
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   Форум   Блог   Пауза   Реклама   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Несебър   Сандански  
Moreto.net в Google+ и Facebook