Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
Общество
Политика
По света
Икономика
Технологии
Туризъм
Любопитно
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории за споделяне
Избори
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини - Общество

Как Hippo Taxi се превръща в лидер на качествената таксиметрова услуга във Варна

Нови модели таксита в автопарка правят заявка за още по-добро обслужване

Сряда, 22 Май 2024 10:10
Източник: Moreto.net   
(0)   (0)
Макар и млада, Hippo Taxi вероятно е най-разпознаваемата таксиметрова компания във Варна. Иновативни, професионалисти в предоставянето на таксиметрови услуги, разпознати като модерни и комфортни таксита, те имат ключово значение в съвременния градски живот на морската столица.

Дългосрочната стратегия по която екипа на Hippo Taxi работи интензивно през последните години е подобряване на цялостното клиентско изживяване. Пред Moreto.net Hippo Taxi споделят, че постоянното обновяване на автопарка е водещо за по-доброто качество, което предлагат, а току-що са взели ключовете на нови модели автомобили Хюндай i30 комби.

Новите превозни средства са с първокласни функции за безопасност и подобряват пътническия комфорт и условията на работа на таксиметровите шофьори. Защото последните са свързани - усмихнат и доволен шофьор - усмихнат и доволен клиент. И обратното.



Изпълнителният директор на "Hippo Taxi" г-н Ивелин Георгиев приема ключовете за новите попълнения в автопарка.

За предизвикателството да предоставяш високо ниво на удобство, бързина, технологични и адекватни решения, бизнес потенциала, в сферата на таксиметровите услуги, разговаряме с г-н Ивелин Георгиев, изпълнителен директор на "Хипо Такси"

- Г-н Георгиев, как успя за кратко време Hippo Taxi да се превърне в символ на безпрецедентно качество, неповторим стил и впечатляващ комфорт?

- Ако работите усилено и сте много целеустремени, можете да постигнете много неща. Благодарение на целия екип продължаваме да осигуряваме удобство и комфорт, особено в ситуации, когато други видове транспорт не са достъпни или не са подходящи за конкретната нужда на клиента. Интеграцията на ПОС терминалите в автомобилите, ежегодното подновяване на автопарка с чисто нови автомобили, школата ни за водачи и ежеседмичното им допълнително обучение, технологичните възможности, спретнатите превозни средства и шофьори, са това, което избраха нашите клиенти. Вярвам в това, че сам създаваш късмета си.

- До колко според вас технологиите днес оказват роля в таксиметровите услуги?

- Съвременните решения, които улесняват хората, са едно от нещата, към които ние винаги ще се стремим - веднъж за пътниците и веднъж за самите таксиметрови шофьори. Затова и възможността да платиш с карта на водача на такси е едно от много иновации, които извършихме през последните години, а в момента можем и да се похвалим, че в България сме единственитe с интегриран ПОС терминал в 99,5% от автомобилите си.

Смятам, че широкото приемане на дигиталните разплащания сред нашите клиенти, които са над 40% от общите, дава категоричен знак, как бизнесите трябват да бъдат по-напредничави и отворени към технологиите. Дори и в браншове, в които услугите изглеждат, че са са изцяло физически.

Към момента при нас процентът на автомобили непредлагащи безконтактно разплащане е под 1%, някои водачи имат свои причини - ние уважаваме личността на хората, с които сме екип, не всяко нещо е на всяка цена.

За кратко време успяхме да насърчим приемането на дигитални плащания и да подобрим цялостното таксиметрово изживяване, както за гражданите, така и за международните посетители. Те очаквано се увеличават в туристическия сезон във Варна - тогава ясно се усеща как таксиметровите услуги улесняват гостоприемството на града. Освен това то е изключително удобно за корпоративните ни клиенти, които имат възможност да предоставят безконтактни карти на своите служители, оптимизирайки времето си за по-важни дейности в своя бизнес.



- Но какво мислят за иновациите самите шофьори?

Водещият процент от водачи, предлагащи интегриран ПОС терминал, е ясен знак за техните виждания. За самите тях е ясно, че доброто обслужване е свързано с изискванията на съвременния свят - не просто задължителната чистота, приветливост и вежливост, но и използване на дигиталните решения, и всичко, което дава добавена стойност за комфорта при едно пътуване.

Съвсем скоро ще бъде факт новия ни сайт, с което ще решим и няколко други нужди на клиентите на Hippo Taxi - например - да избираш за своето пътуване само автомобили, който извършва безконтактно плащане или да се спреш на списък от водачи, които ти самия си определил като любими в профила си.

Изградената технологична система, доброто обучение и мениджмънт, разширяват предимствата на Hippo Taxi, не само за клиента, а и за водача, смекчавайки финансовите му предизвикателства.

Всеки клиент сам може да прецени, както при плащането на ръка, така и при плащането с карта - дали и каква сума да остави като бакшиш на шофьора. С технологии или без - доволният клиент винаги има начин да покаже отношение, ако е доволен или не. За щастие колегите споделят, че клиентите ни са наистина различни - факт е, че шофьорите признават, че освен лично удовлетворение от работата и комуникацията с такива клиенти, те имат увеличение в доходите и т.нар. бакшиши.

- Клиентите са избрали вас с причина, но как избира Hippo Taxi своите шофьори?

Школата за таксиметрови водачи, която предлагаме, заедно с допълнителните обучения, е достатъчна. 95% от нашите курсисти завършват обучението и успешно се справят с изпитите си. Стартират успешна кариера в таксиметровата индустрия, осигурявайки си изгодни доходи и гъвкаво работно време, което е възможно да бъде съчетавано дори и с други ангажименти. Автопаркът на Hippo Taxi им предлага надеждни и съвременни автомобили, атмосферата между колегите се крепи на идеята за семейство, единство, признателност и разбиране.

Вярваме, че Hippo Taxi предефинира допълнително градската мобилност във Варна и знаем, че освен, че е лидер в комфортното пътуване, има значителен икономически и социален принос за града.


Със съдействието на Hippo Taxi

(0)  (0)
Опцията за коментиране е временно спряна за всички потребители .
Новини - Общество
За първи път в България: Посрещат иконата с чудотворните мощи на св. Никифор Прокажения
Днес, 3 Юни 2024 12:50
С благословението на Великотърновския митрополит +Григорий, за първи път в България ще бъде изложена за поклонение иконата с чудотворните мощи на св. Никифор Прокажения. Това ще се случи в Габрово на 11...
Може да е необходима актуализация на бюджета на НЗОК
Днес, 3 Юни 2024 12:10
В това министерство столът на здравния министър винаги е бил електрически и всяко нещо може да се отрази негативно върху пребиваването му върху него. Това заяви пред БНР здравният икономист Аркади Шарков. По...
60 кг контрабандни черни трюфели задържаха митничати
Днес, 3 Юни 2024 11:56
60 килограма контрабандни черни трюфели са открити при проверка на лек автомобил на ГКПП "Капитан Андреево", съобщават от Агенция "Митници". Автомобилът е пътувал от Турция за България. Шофьорът е...
Изплащането на пенсиите започва на 7 юни
Днес, 3 Юни 2024 11:16
Изплащането на пенсиите през юни т.г. чрез пощенските станции ще започне на 7 юни (петък) и ще завърши на 20 юни (четвъртък). Преводите на сумите за юнските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават...
Иван Николов ще бъде награден с орден "Стара планина" за отстояване на правата на българите в Сърбия
Днес, 3 Юни 2024 09:59
Президентът Румен Радев ще удостои с орден „Стара планина“ първа степен изявения деятел на българското национално малцинство в Република Сърбия Иван Николов Днес, 3 юни, от 11.00 часа в Гербовата...
Wizz Air пуска полети от Варна до Виена, Прага, Франкфурт и Тел Авив
Днес, 3 Юни 2024 09:45
Летище Варна добавя четири нови маршрута за предстоящия летен сезон. Нискотарифният превозвач Wizz Air ще базира свой втори самолет с което ще се изпълняват редовни полети до Франкфурт, Прага, Тел Авив...
Забраниха козметика на L'OREAL PARIS, Garnier, PANTENE, Tesori d'Oriente, Leocrema и др.
Днес, 3 Юни 2024 08:43
Изтеглят от пазара и от потребителите партиди на световноизвестни брандове козметика, сред които Elvive by L'OREAL PARIS, Garnier, PANTENE, Tesori d'Oriente, Leocrema и др. Причината е установено в състава...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Всички теми
 Варна и Черноморие
 Най-четено от Общество 1 2 3
 Политика
 По света
 Икономика
 Технологии
 Туризъм
 Любопитно
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.2 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook